Γυναίκα

Survivor All Star – Ο Τριαντάφυλλος «κάρφωσε» την παραγωγή για τα πλάνα Κωνσταντίνου Βασάλου και Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ο Τριαντάφυλλος  παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star δεν άντεξε να μην σχολιάσει τα πλάνα που έδειξε η παραγωγή με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δύο Μαχητές ξαφνικά σηκώθηκαν από την καλύβα τους και έφυγαν κρυφά μέσα στο δάσος. Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο.

Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να «καρφώσει» την παραγωγή του reality επιβίωσης και να αποκαλύψει ότι Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε υπονοούμενα έτσι για τη σχέση του personal trainer με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά τους καλούς του φίλους, Σάκη και Μαριαλένα.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.


Δημοσιεύτηκε ! 2023-02-07 08:45:02

Back to top button