Γυναίκα

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το ριάλιτι

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης 26/05 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, με τους κόκκινους να κερδίζουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Μετά την επιστροφή της κόκκινης ομάδας από το μεγάλο έπαθλο, όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης συνομίλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνος που αποχωρεί οριστικά από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει αμέσως τον λόγο στον φαρμακοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας.

Δείτε την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα:

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» ομολόγησε χαμογελώντας κατά την αποχώρησή του.


Δημοσιεύτηκε ! 2023-05-26 07:48:54

Back to top button