Γυναίκα

Survivor 2024: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο πριν τον ημιτελικό

Τον τελευταίο στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο πραγματοποίησαν οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το πολυτελές αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο το reality επιβίωσης.

Στο τελευταίο αγώνισμα στον Άγιο Δομίνικο ο πιο δυνατός παίκτης θα κέρδισε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε στο αγώνισμα εξασφαλίζοντας το αυτοκίνητο.

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Γκιουλέκα αμέσως μετά το αγώνισμα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα ξεκίνησε το αγώνισμα με προβάδισμα 8 ζωών έναντι των υπολοίπων, ενώ ο πρώτος που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία ήταν ο Φάνης Μπολέτσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που βγήκε εκτός ανταγωνισμού αμέσως μετά και το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ο 29χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να είναι ο νικητής της αναμέτρησης και εκείνος που θα δει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο να τον περιμένει στο Γαλάτσι.

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του στο Survivor ο Γιώργος Γκιουλέκας, σημειώνοντας με χιούμορ πως, εάν το αυτοκίνητο είναι αυτόματο, θα αναγκαστεί να το παραχωρήσει στη μητέρα του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 08:18:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button