Τεχνολογία

NBG Business Seeds:Οι νικητές του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο podcast του CNN

Το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια και σε αυτή την εξέλιξη ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει τη σημασία που έχει ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Γενικότερα, ο εν λόγω Διαγωνισμός έχει αναδείξει πολλές εταιρείες που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας στην Ελλάδα. Και σε αυτό το επεισόδιο του Business Stories ο Δημήτρης Μαλλάς συνομιλεί με τρεις εκ των νικητριών ομάδων στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Εκπρόσωποι από τις ομάδες Blink, Tukana και Megaventory μιλούν για την ιδέα τους, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν αλλά και τα επόμενα πλάνα τους, όπως, φυσικά, και για το πώς η διάκριση που πέτυχαν στον Διαγωνισμό τους έχει βοηθήσει στα επιχειρηματικά σχέδιά τους.

Η επόμενη διοργάνωση του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας έχει ήδη ξεκινήσει. Και αν λοιπόν ασχολείστε με το χώρο της καινοτομίας και έχετε κάποια ιδέα που θεωρείτε ενδιαφέρουσα, επισκεφθείτε το nbg.gr/competition και μάθετε περισσότερα για τον 14o Διαγωνισμό που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 4 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι.
Δημοσιεύτηκε ! 2023-09-26 12:01:03

Back to top button