Γυναίκα

Nίκος Γιάννης για Survivor All Star: «Πίσω από όσα κάνει η Ελευθερία κρύβεται ο Μάριος, ξέρει να την κουμαντάρει»

O Nίκος Γιάννης, ο οποίος διατηρεί μια στενή φιλία με την Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η φίλη του στον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαι κάπου στη μέση, η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα μέσα στο παιχνίδι. Την κυριεύει το συναίσθημα και όλες αυτές οι κινήσεις που κάνει είναι από πανικό. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της και είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μάριος. Είναι ένα άτομο που ξέρει να την κουμαντάρει, τους έζησα κι έξω από το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ελευθερία προσπαθώντας να φτιάξει λίγο την εικόνα της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτει τι ισχύει από πίσω, θέλει να πει την αλήθεια της. Μόνη της δεν θα μπορούσε πιστεύω να πάει και να κάνει κάτι κακό», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε πως το μεγαλύτερο λάθος της τραγουδίστριας ήταν πως είπε ψέματα αρχικά, στον Στάθη Σχίζα ότι έχει μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελευθερίας. Γιατί να πεις ότι μίλησες με την Αλεξάνδρα, ενώ δεν το έχεις κάνει;».


Δημοσιεύτηκε ! 2023-03-18 18:30:35

Back to top button