Γυναίκα

H απάντηση της Κόνι Μεταξά για τον Τάσο Ξιαρχό για την μεταξύ τους σχέσηΤρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021, 20:30


Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σχέση της με τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δυσανασχέτησε που εξακολουθούν να την ρωτούν το ίδιο πράγμα και άφησε να εννοηθεί πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί.

 «Θα πω την αλήθεια. Είναι ένα προσωπικό θέμα και δε χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με μένα και τον Τάσο. Ο Τάσος ανέβασε πριν έναν χρόνο μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου.» είπε η Κόνι Μεταξά.

Και συνέχισε: «Εγώ όπως ξέρετε δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου. Είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δεν μιλάμε θα πρέπει να ενημερώνουμε όλον τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό.»

«Τέλος πάντων. Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά αυτό είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή τη συζήτηση και θεώρησε πως έγιναν χειρότερα τα πράγματα είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως έχεις κάνει με ένα φίλο που έχεις τσακωθεί. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει» εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2021-12-07 20:30:00

Back to top button
el Greek
X