Γυναίκα

Camilla Parker: Γιατί δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Harry και την Meghan μετά τις αποκαλύψεις;Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, 15:00

 

Η Camilla Parker σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Harry και την Meghan για το πόσο πολύ πλήγωσαν τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν.

Ο Harry είχε αποκαλύψει ότι ο Κάρολος δεν απαντά στα τηλεφωνήματά τους κάτι που δείχνει ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα όσα έγιναν. Κι ενώ eportal.gr του Παλατιού έχουν αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια είναι έτοιμη να συμφιλιωθεί με το ζευγάρι και πως ακόμα όλοι τους αγαπάνε πολύ, φαίνεται ότι η Καμίλα δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

«Δεν νομίζω ότι η δούκισσα θα μπορέσει να συγχωρέσει τη Meghan για ό,τι έκανε στον πρίγκιπα της Ουαλίας», έγραψε η Camilla Tominey στην εφημερίδα Telegraph με βάση τα όσα έμαθε από το Buckingham Palace.

Ο Κάρολος, μάλιστα, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Harry ήταν «πολύ σκληρός μαζί του», αναφερόμενος στο σχόλιο που είχε κάνει στη συνέντευξή του στην Oprah για τον πατέρα του λέγοντας ότι δεν του μιλάει «επειδή πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Χρειαζόταν να το κάνω για την οικογένειά μου. Δεν είναι έκπληξη για κανέναν. Είναι στενάχωρο που έφτασε σε αυτό το σημείο αλλά έπρεπε να κάνω κάτι για την ψυχική μου υγεία και για τη σύζυγό μου γιατί έβλεπα που οδηγούσε όλο αυτό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2021-08-25 15:00:00

Back to top button
el Greek
X