ASTROLOGIA

Aυτές είναι οι μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούνιο

Κριός
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ευχάριστες θα είναι οι επικοινωνιακές επαφές που θα προκύψουν, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι απρόσμενες και θα σας φέρουν ενθουσιασμό. Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα επανασύνδεσης και νέων γνωριμιών, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιο άτομο θα πρωταγωνιστήσει από εδώ και πέρα στην προσωπική σας ζωή. Συζητήσεις και συναντήσεις θα έχουν κατάληξη συστηματικών επαφών, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα για σχέση, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας διαθέσεις και επιλογές. Πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σας.

 
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε. Απελευθερωμένες θα είναι οι εκδηλώσεις σας, θα καταφέρετε να κάνετε το ταίρι σας να νιώσει πως περνά όμορφα και ευχάριστα μαζί σας. Δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, θα μπορέσετε να πείσετε το ταίρι σας να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας ή τον ρυθμό της ζωής σας. Χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα διασκεδάσετε και θα κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι.
 
Ταύρος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για συναναστροφές με καινούργια άτομα. Σταθερό ενδιαφέρον θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σαν χαρακτήρες θα ταιριάζετε. Ο Ιούνιος θα ανοίξει δίοδο για ελκυστικές προσεγγίσεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε πως η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης, δείξτε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που θα συμπαθήσετε και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Εσείς που είστε καιρό σε σταθερή σχέση, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης και της επισημοποίησης. Ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε τον δεσμό σας και να τον προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, επιθυμία σας θα είναι η μονιμότητα και η εξασφαλισμένη μελλοντική πορεία. Αποκτάτε συγκεκριμένους στόχους, θα νιώσετε έτοιμοι να δώσετε υποσχέσεις που θα καταφέρετε να τις τηρήσετε. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στη χαλάρωση και στη διασκέδαση.
 
Δίδυμοι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Θα καταφέρετε να ανανεώσετε το σκεπτικό σας, θεωρητικά αλλά και πρακτικά θα αφήσετε στην άκρη στο αρνητικό παρελθόν. Παίρνετε την απόφαση να δραστηριοποιηθείτε, θα προσεγγίσετε καινούργια πρόσωπα με στόχο να αναζωογονηθείτε και να βάλετε καινούργιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Απελευθερωμένος και ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, τα λόγια σας θα είναι οικεία, ανοίγονται νέες προοπτικές. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στη συνομιλία σας θα νιώσετε έλξη, αμοιβαίο θα είναι το μεταξύ σας ενδιαφέρον, πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε τις επαφές σας.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ –  Εσείς που θέλετε να φέρετε αλλαγές στα δεδομένα του δεσμού σας θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά ή σπασμωδικά. Αν έχετε προβληματάκια και εντάσεις προσπαθήστε να διορθώσετε και να επιλύσετε, χειριστείτε με σοβαρότητα τα επίμαχα ζητήματα. Η στάση σας θα είναι ανέμελη, σε θέματα αποφάσεων μάλλον θα τρενάρετε τις καταστάσεις. Προσοχή στις αβάσιμες ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, αντιδραστική θα γίνει η στάση σας σε καταστάσεις πίεσης.
 

Καρκίνος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Αναπτερώνεται η ανάγκη σας για αλλαγή δεδομένων και νέα αρχή. Θα φανείτε απελευθερωμένοι στις εκδηλώσεις σας, θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει θα το δείτε με θετικές διαθέσεις, ναι μεν θα υπάρξει επιφύλαξη από πλευράς σας ωστόσο πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε έκταση στις επαφές σας. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως για να ανατρέψετε τα παλιά αρνητικά αποτελέσματα θα πρέπει να δοκιμάσετε να προχωρήσετε κάνοντας νέα σχέση.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Θα νιώσετε την ανάγκη να δεθείτε ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σας, οι συζητήσεις που θα ανοίξετε θα έχουν μελλοντικές βλέψεις. Αν κρατήσετε στάση χαλαρή και όχι πιεστική ή αγχωμένη τότε θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ισορροπία και αρμονία. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, ορθολογισμός και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ενοχική και ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σας.
 
Λέων
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Για εσάς τους από καιρό χωρισμένους, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν δίοδο νέα γνωριμίας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα το βρείτε πρόσχαρο, θα κερδίσει τη συμπάθεια σας. Τα καινούργια ενδεχόμενα θα σας ενθουσιάσουν, θα σας βάλουν στον πειρασμό να κάνετε το βήμα της νέας αρχής. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από το παρελθόν και να υποδεχτείτε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε αισθήματα και επιθυμίες, ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι άμεσος και θετικός.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Αφήνετε πίσω σας τις βαριές σκέψεις , για την ώρα βάζετε στην άκρη τους προβληματισμούς. Αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι ισορροπία και σταθερότητα, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα αποφύγετε τις ρήξεις, ίσως για την ώρα να αναβάλετε θέματα για το οποία ξέρετε πως υπάρχουν διαφωνίες. Ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, οι κουβέντες με το ταίρι σας θα προσανατολιστούν σε γενικής μορφής θέματα.

 
Παρθένος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε και να πράξετε με ένα πιο αισιόδοξο και ανέμελο τρόπο σκέψης. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, οι αυθόρμητες συζητήσεις σας θα ζωντανέψουν τις διαθέσεις σας. Αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει με την ομιλία σας και την προσωπικότητα σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε μια καινούρια σχέση δώστε το πράσινο φως, κάντε τη δοκιμή που απαιτείται για να δώσετε ώθηση στη ζωή σας, προσπαθήστε να βγείτε από την στασιμότητα και τον ανασφαλή τρόπο σκέψης.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Θα καταφέρετε να βγείτε από το άγχος, είτε αυτό δημιουργείται από τις δικές σας σκέψεις, είτε από τον τρόπο που κινείται το ταίρι σας. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους καχυποψίες, αποφύγετε τους αρνητισμούς, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένα αισθήματα. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με ρεαλισμό τις καταστάσεις, αναθεωρείτε, βάζετε νέους στόχους. Περάστε σε αναλυτικές συζητήσεις ωστόσο προτιμήστε τη χαλαρότητα και όχι την πίεση.
 
Ζυγός
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι άμεσος, με άνεση θα συνομιλήσετε, αυθόρμητη και προσιτή θα είναι η στάση σας. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Εσείς που θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε σχέση προσεγγίστε τα άτομα που θα σας δείξουν την προτίμηση τους, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, αν ξεκινήσετε νέα σχέση η εξέλιξη θα είναι ενθαρρυντική δεν θα σας απογοητεύσει. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη γοητεία σας, τολμηρές και αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Δεν αποκλείεται συνειδητά να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά ή δεσμευτικά θέματα, για την ώρα θα προτιμήσετε τις χαλαρές κουβέντες αυτές που δεν θα απαιτούν πολλή σκέψη και αναγκαστικές υποσχέσεις. Αντιδραστική θα είναι η στάση σας σε καταστάσεις ή συνθήκες καταπίεσης. Προσοχή στα ξεσπάσματα, βρείτε την αυτοσυγκράτηση σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στις καταστάσεις που σας ευχαριστούν και σας ανεβάζουν την ψυχολογία.
 
Σκορπιός
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει. Θα μιλήσετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ο Ιούνιος, αποφασιστική θα κάνει τη στάση σας, θα είστε σε θέση να ανοιχτείτε και να δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Ο τρόπος σκέψης σας δε θα σας αφήσει να παγιδευτείτε σε ανασφάλειες και αναστολές, με αποφασιστικότητα θα προχωρήσετε και δε θα απογοητευτείτε.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Εσείς που είστε πολλά χρόνια σε σταθερή σχέση, ίσως να δοκιμαστούν τόσο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, όσο και οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζετε το μέλλον του δεσμού σας. Προσοχή σε ανασφάλειες και σε αισθήματα ζήλειας. Οι αμφιβολίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε πιέσεις που θα φέρουν αντιδράσεις. Αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις, ο Ιούνιος θα φέρει ανατροπές που καλό θα είναι να τις χειριστείτε με αυτοσυγκράτηση.
 

Τοξότης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας αν θέλετε επανασύνδεση ή αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε νέα γνωριμία. Για να μην μπερδευτείτε και οδηγηθείτε σε λάθη ή σε παρορμητικές επιλογές θα πρέπει να σιγουρευτείτε για το τι ακριβώς χρειάζεστε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας, όμως η εξέλιξη αυτής της γνωριμίας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχετε ξεκαθαρισμένες βλέψεις.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να τονωθείτε συναισθηματικά, ίσως να επιχειρήσετε να ανανεώσετε τα δεδομένα του δεσμού σας. Ίσως να μην καταφέρετε να επηρεάσετε το ταίρι σας με τον σωστό τρόπο ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μεθοδικά, πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας. Αυτός ο μήνας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, ουσιαστικά παίρνετε στα χέρια σας τα ηνία της σχέσης σας.
 
Αιγόκερως
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι ή έστω να κάνετε μια καινούργια ανανεωτική γνωριμία. Οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε τη στασιμότητα, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική, στην απόφαση σας θα είναι πως θα τη χειριστείτε. Κρατήστε θετική στάση στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, οι διάλογοι θα είναι ειλικρινείς χωρίς φανφάρες και υπερβολές. Οι συμπάθειες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση, πάρτε την απόφαση να κινηθείτε δυναμικά.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ανέμελη και ανοιχτή θα είναι η στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Με απελευθερωμένη διάθεση θα εκδηλωθείτε, δεν θα κρύψετε αυτό που αισθάνεστε. Εσείς οι ανυπόμονοι καλό θα είναι να μην κινηθείτε παρορμητικά, θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις ακραίες λύσεις. Στις διεκδικήσεις σας ίσως ο τρόπος που θα μιλήσετε να είναι κάπως επιβλητικός, οριοθετήστε τις εξουσιαστικές σας τάσεις, μη πιέσετε το ταίρι σας προσπαθώντας να το πιέσετε να σας δώσει θετικές απαντήσεις.

 
Υδροχόος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, ωστόσο ίσως να είναι δύσκολες οι τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την εμφάνιση του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε να προκύψει, θα είναι στο χέρι σας να γίνει επανασύνδεση. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να βγείτε από την εσωτερική πίεση και να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε να προχωρήσετε σκεπτόμενοι μεθοδικά και όχι παρορμητικά, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να ορίσετε τις εξελίξεις.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Οι διαθέσεις σας θα είναι ανέμελες, ζωηρές και ζωτικές. Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις ίσως να αλλάξετε γνώμη για υποσχέσεις που είχατε δώσει στο ταίρι σας τις προηγούμενες μέρες. Αποφύγετε την εσωτερική σύγχυση και γενικότερα τα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Θα κατανοήσετε και θα συνειδητοποιήσετε, αν ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας θα οδηγηθείτε σε ουσιαστικές αλλαγές που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.
 
Ιχθύς
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Ο Ιούνιος σας φέρνει ανοίγματα και ευκαιρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να σας βγάλουν από την αναμονή. Εσείς που είστε από καιρό μόνοι μια καινούργια γνωριμία θα σας ανοίξει νέα προοπτική. Πρόσχαρο θα είναι το πρόσωπο που με οικειότητα θα σας πλησιάσει, καλό θα είναι να δώσετε το ανάλογο άνοιγμα. Αν φλερτάρετε και εκδηλωθείτε θα διαπιστώσετε πως η ψυχολογία σας και γενικότερα η διάθεση σας θα ανέβει. Κάντε το βήμα να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας και ειδικότερα της προσωπικής σας ζωής. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τις καταστάσεις από διαφορετική και πιο αισιόδοξη σκοπιά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – Προσοχή να μην εστιάσετε στις καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες και προβληματιστείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ίσως η αντίληψη σας να είναι προσκολλημένη, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τις αρνητικές εκδοχές. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, για την ώρα αποφύγετε τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε χαλαρά, απεγκλωβίζεστε από την εσωτερική πίεση.


Εχει Δημοσιευθεί :2021-05-31 12:01:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X