ASTROLOGIA

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/5)


Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/5)Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/5)Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 που είναι και η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021, μπορεί να φέρει κινητικότητα σε αισθηματικές υποθέσεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε οδηγήσει να δεις διαφορετικά ένα δικό σου προσωπικό ζήτημα, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε τελικά να σε παρασύρει σε μία λάθος απόφαση. Εκτός από την έκλειψη θα πραγματοποιηθεί και ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως θα υπάρχει μία «ρευστή» κατάσταση σε γενικότερο πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση θα μπορούσε να σε δεσμεύσει μακροπρόθεσμα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση.

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να βρίσκονται στο μυαλό σου αρκετές σκέψεις που αφορούν σχέσεις του παρελθόντος οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν αντικρουόμενα συναισθήματα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 μπορεί να ενισχύσει τέτοιου είδους συναισθήματα, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν, τα οποία είναι πολύ πιθανό να αποτελούν πρόβλημα στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε κάποια στιγμή ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Αυτή την εβδομάδα ίσως θα ήταν καλύτερο να μην πάρεις κάποια απόφαση πριν αξιολογήσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα, ιδιαίτερα για μία σχέση που υπήρχε στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα και τώρα φαίνεται πως επιστρέφει.

Δίδυμοι 

Δίδυμε μου τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) στις 26/5 δείχνει πως καθοριστικές αποφάσεις και αλλαγές βρίσκονται προ των πυλών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και δεν νιώθεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε αυτήν είναι πάρα πολύ πιθανόν να απομακρυνθείς αρκετά από το σύντροφό σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 30/5 είναι πολύ πιθανόν να πάρεις πίσω κάποιες αποφάσεις, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.
 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα δεν φαίνεται πως θα φέρει τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής στο προσκήνιο, καθώς η προσοχή σου φαίνεται πως είναι στραμμένη στην καθημερινότητά σου αλλά και σε κάποιες σκέψεις που κάνεις, οι οποίες τραβούν αρκετή από την ενέργειά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις το παραπάνω σενάριο μιας και είναι πάρα πολύ πιθανό να επηρεάσει και τη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου αλλά και τη διάθεσή σας. Με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5, είναι πάρα πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σε μία αισθηματική σου υπόθεση ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει στις 30/5 από τους Διδύμους και φαίνεται πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεθεί ξανά στο παρόν μία σχέση του παρελθόντος.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και αυτά δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε ένα εντελώς καινούργιο δρόμο. Η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 μπορεί να αναζωπυρώσει κάποια παρελθοντικά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να τα διευθετήσεις και να τα κλείσεις μία και καλή. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες στις 27/5 θα δημιουργήσει μία ρευστή κατάσταση σε μία αισθηματική σου υπόθεση και ίσως να σε οδηγήσει σε ένα μετέωρο βήμα όσον αφορά αυτή. Προσπάθησε να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να καθορίσει σχέσεις και γνωριμίες που είναι σημαντικές για εσένα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν προάγουν τη σταθερότητα.

Παρθένος

Παρθένε μου μία κομβική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος που θα είναι και η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021. Αυτή θα γίνει στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία αλλαγών. Αυτές οι αλλαγές πιθανόν να σχετίζονται με μία σχέση που ήδη έχεις ή με μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί. Καλό θα ήταν να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει το ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 όμως οι «παρενέργειες» της ενδεχομένως να γίνουν αισθητές από τα μέσα της εβδομάδας. Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε βάση στην επικοινωνία και απόφυγε τις παρορμητικές υποσχέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν στα μάτια του συντρόφου σου.
 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5, είναι πιθανόν να φέρει συζητήσεις οι οποίες θα αλλάξουν πολλά σε μία γνωριμία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αυτή την εβδομάδα, για αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα, ώστε να μην υποσχεθείς ή να μην πεις κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5 είναι πιθανόν να επανέλθει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ώστε να δεις αν και κατά πόσο μία παλαιότερη σχέση θα μπορούσε να «δουλέψει» ξανά και να καλύψει τις αισθηματικές ανάγκες του παρόντος.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξυπνήσουν κάποιες ανησυχίες με αφορμή ζητήματα του παρελθόντος αλλά και συναισθήματα τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία εσωτερική ανησυχία, η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα αλλά και τις αποφάσεις σου. Για αυτό το λόγο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να κερδίσεις χρόνο και να μην πάρεις κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, η οποία θα μπορούσε να σε δεσμεύσει για καιρό ή θα μπορούσε να καθορίσει το μέλλον μιας σχέσης. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5 είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου φαίνεται πως θα καθορίσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) στις 26/5. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν μία σχέση που έχεις ή μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν αντικρουόμενα συναισθήματα, που δεν θα σε βοηθήσουν στις αποφάσεις σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5 θα ξεκινήσει μία περίοδος κατά την οποία χρειάζεται να ανατρέξεις σε θέματα του παρελθόντος, καθώς εκεί μπορεί να βρίσκεται το «κλειδί» για την κατάσταση που υπάρχει σε μία σχέση του παρόντος. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία αισθηματική ιστορία παλαιότερα.
 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις δεύτερες σκέψεις για μία γνωριμία η οποία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στην προσωπική σου ζωή. Με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη αρκετές φορές σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείς σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να αποφύγεις βήματα τα οποία θα μπορούσαν να καθορίσουν την εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε μιας γνωριμίας που έχεις. Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου όμως θα πρέπει να της δώσεις προσοχή καθώς η αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5, δείχνει πως ίσως ειπωθούν πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ πιθανόν να μεταφραστούν κάπως αλλιώς. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα όσον αφορά αισθηματικά σου ζητήματα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στην έκβαση αυτών το επόμενο διάστημα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου, τα οποία δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά όσον αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις, όμως αυτό ευτυχώς θα είναι κάτι προσωρινό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις με βάση παρορμητικά συναισθήματα (όπως είναι ο εκνευρισμός) καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υποβαθμίσει μία σημαντική σχέση ή μία εξαιρετική γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις παράπονα από το σύντροφό σου προτίμησε να τα συζητήσεις καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να διευθετηθούν. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5 φαίνεται πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες επιστροφές από το παρελθόν!

Ιχθύς

Ιχθύ μου η εσωστρέφεια θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορες σκέψεις για μία σχέση που ήδη έχεις ή -αν είσαι ελεύθερος- για μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 είναι πολύ πιθανόν να εντείνει τις ανήσυχες σκέψεις, που με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν δυσθυμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και νιώθεις πως υπάρχουν θέματα που χρειάζονται διευθέτηση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά και να μην τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με μία νέα γνωριμία τα οποία δεν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι πραγματικά γίνεται. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/5 θα πρέπει να δείξεις υπομονή απέναντι σε επικοινωνιακά μπερδέματα.
 

 Προηγούμενο άρθροΜάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω δει πιo κρύα σειρά απo τα Φιλαράκια»Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies – Για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου αλλά και τη σωστή λειτουργία χρησιμοποιούμε cookies τρίτων υπηρεσιών. Περισσότερα Το ΚατάλαβαΟι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε “αποδοχή cookies” για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί “Κλείσιμο” παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.Κλείσιμο


Εχει Δημοσιευθεί :2021-05-23 06:11:33

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X