Αθλητικά

Ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς δεν έχει επανέλθει ακόμη από το χειρουργείο στους αστραγάλους

Ο Κρις Μίντλετον θα ξεκινήσει μία ακόμη σεζόν με πρόβλημα για τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού δεν έχει επανέλθει ακόμη από το χειρουργείο που έκανε το καλοκαίρι στους αστραγάλους του.

Στα 33 του χρόνια, ο… διόσκουρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς και κουμπάρος στο γάμο του, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA το 2021.

Για δεύτερη σερί σεζόν μάλιστα, δεν θα είναι 100% διαθέσιμος για την προετοιμασία της ομάδας του και το ξεκίνημα του NBA, αφού αναμένεται να μπει σιγά σιγά και σε χαμηλότερους ρυθμούς, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος όταν θα τον χρειαστεί περισσότερο ο “Greek Freak” και οι συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση 5 εναντίον 5 και έτσι είναι πιθανό να χάσει την προετοιμασία των “ελαφιών”, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

To άρθρο Ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς δεν έχει επανέλθει ακόμη από το χειρουργείο στους αστραγάλους δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 19:04:47

Back to top button