Auto

Η ABT κάνει το εσωτερικό του Audi RS 6 να μοιάζει με Rolls Royce

Η ABT Sportsline έχει θεμελιώσει τη φήμη και την υπόστασή της αναβαθμίζοντας μοντέλα της Audi με τον πλέον εμφατικό σπορ τρόπο. Πολλά άλογα, κορυφαία περιφερειακά στις αναρτήσεις και τα φρένα, ακόμα και αεροδυναμικά βοηθήματα είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τα Audi της ABT να ξεχωρίζουν.

Για πρώτη φορά τώρα η ABT Sportsline αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Στα ήδη εκρηκτικά μοντέλα Audi RS6 και RS7 θέλησε να αφήσει λίγο στην άκρη τις επιδόσεις και να επικεντρωθεί στην εμφάνιση και την πολυτέλεια. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει την καμπίνα στις εκδόσεις Legacy των δύο μοντέλων αλλάζοντας τα υλικά για να τα κάνει υπερπολυτελή.



Στην περίπτωση του RS6 έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα Shadow Blue και alcantara που έχει τοποθετηθεί στο τιμόνι, τα καθίσματα, το ταμπλό και τα πλευρικά των θυρών. Ακόμη και τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από βελούδινο μπλε δέρμα, κάτι που θα αναγκάσει τους ιδιοκτήτες να… βγάζουν τα παπούτσια τους πριν μπουν μέσα.



Στην περίπτωση του Audi RS7 Legacy Edition η ABT έχει χρησιμοποιήσει μαύρο δέρμα και alcantara με φωτεινές κίτρινες ραφές στα ίδια σημείο που τοποθετήθηκαν στο RS6.

Η ABT Sportsline δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των δύο μοντέλων να απευθυνθούν στην εταιρεία και να αναβαθμίσουν τα αυτοκίνητά τους επιλέγοντας μάλιστα το συνδυασμό χρωμάτων και υλικών που θέλουν. Το κόστος φυσικά θα είναι ανάλογο!



Όσο για τις επιδόσεις, τα Audi RS6 και Audi RS7 Legacy Edition είναι εξοπλισμένα με V8 κινητήρα 4.0 λίτρων απόδοσης 750 ίππων και 980 Nm ροπής. Η ABT έχει αναβαθμίσει τα δύο τούρμπο, το intercooler και την ECU για να ανεβάσει την απόδοση.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 19:00:03

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button