Showbiz

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ασπίδα για τη Νατάσσα Μποφίλιου |


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στο “Χαμογέλα και Πάλι!” και στη Λιάνα Ζημάλη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στη μάχη που δίνει η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά και στα σχόλια που έγιναν για τη Νατάσσα Μποφίλιου.

“Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους” είπε για την προσωπική της ζωή.

Στη συνέχεια, η ίδια ρωτήθηκε για τα σχόλια που έγιναν για τα ρούχα της Νατάσσας Μποφίλιου. Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι φορούσε φόρεμα αξίας 2.000 ευρώ τη στιγμή που έστελνε αντιφασιστικό μήνυμα on stage, με το ίντερνετ να σχολιάζει ότι όλο αυτό είναι αντιφατικό. Η Νατάσσα Μποφίλιου βγήκε δημόσια και αποκάλυψε ότι η αξία του ρούχου ήταν 148 ευρώ.

Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ “παλιά” νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο “σήμερα”. Η Νατάσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων” τόνισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όσον αφορά τη Μαρινέλλα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωσε: “Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει “γευτεί” μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και γι΄αυτό θα επιστρέψει κοντά μας”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 14:41:00

Back to top button