Showbiz

“Σας θέλουν μαζί” – Η Έλλη Τρίγγου μιλά για τη σχέση της με τον Αναστάση… |


Την Έλλη Τρίγγου υποδέχτηκε στο πλατό του “Καλύτερα δε Γίνεται” η Ναταλία Γερμανού. Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σειρά “Η Μάγισσα”, η οποία πρωταγωνίστησε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Έλλη Τρίγγου ρωτήθηκε αν γνώριζε από την αρχή πως η “Θεοφανώ” θα κατέληγε ερωτευμένη με τον “Αντρέι” , τον ήρωα του Αναστάση Ροϊλού.

Δεν ξέρω, να ρωτήσετε αυτό το εγκληματικό ζεύγος σεναριογράφων, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Αυτοί θα απαντήσουν. Εγώ πήγα να παίξω μία μάγισσα, ήξερα ότι θα παίζει και ο Αναστάσης εννοείται και υπήρχε τεράστια χαρά. Δεν το ξέραμε ότι θα καταλήξουμε ερωτευμένοι μέχρι θανάτου. Ήρθε νομίζω όμορφα, ήταν πολύ ωραία ιστορία, δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη. Και με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη ήταν πολύ ωραίο και αυτό που είχαν γράψει και η μεταξύ μας σχέση. Είναι και αυτός ένας γλύκας. Τι να κάνεις! Η Θεοφανώ βγήκε ξαφνικά…” απάντησε.

Αρκετοί fans της σειράς έχουν εκφράσει μέσα από τα social media ότι θα τους άρεσε να δουν την Έλλη Τρίγγου και τον Αναστάση Ροϊλό μαζί και στην πραγματική ζωή.

Πάντως σας θέλουν όλη την ώρα μαζί. Δεν ξέρω αν σας στέλνουν μηνύματα με τον Αναστάση. “Μακάρι να ήταν μαζί”” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Αργυράκη.

Η Έλλη Τρίγγου είπε πάνω σε αυτό: “Είμαστε μαζί ψυχικά και πνευματικά. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλα τα επίπεδα μαζί με τον Αναστάση Ροϊλό! Είμαστε φίλοι εννοείται […] Με όλα αυτά τα άτομα που ήμασταν μαζί στις “Άγριες Μέλισσες”, επειδή ήταν αυτό που ζήσαμε κάτι πολύ μοναδικό, μας έδεσε πολλά επίπεδα. Ακόμα κι αν δεν έχουμε σχέση καθημερινή μεταξύ μας, όταν βρισκόμαστε είναι σαν να ήμασταν από πάντα μαζί. Σαν να πηγαίνεις στην οικογένειά σου

Στη συνέχεια, η Έλλη Τρίγγου εξήγησε πώς θα συμμετέχει στο sequel της “Μάγισσας” με τίτλο “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”, η οποία έρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

“Στη “Μάγισσα” θα εμφανιστώ σε μερικά επεισόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επειδή η δική μου ιστορία είναι στη μέση χρονικά και έχουμε ένα παρελθόν και ένα μέλλον που θα δούμε φέτος, κάπως θα λειτουργώ σαν συνδετικός κρίκος, απ’ ό,τι έχω καταλάβει” δήλωσε η Έλλη Τρίγγου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 16:29:00

Back to top button