Showbiz

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρώτη εμφάνιση στον Κώστα Τσουρό – Η αναφορά… |


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” για τη νέα σεζόν, σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τις δηλώσεις που απασχόλησαν αυτήν την εβδομάδα την επικαιρότητα.

Μεταξύ των θεμάτων υπήρξε και η επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τον Απόστολο Γκλέτσο στον αέρα της εκπομπής που συμμετείχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου “ομοφοβικούλα”.

Διαβάστε Επίσης

Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά, δεν με αφορούν, είναι παρελθόν, δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου, εκτός κι αν προκληθώ σε θανάσιμο επίπεδο. Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για την Κατερίνα είναι ότι είναι ομοφοβική. Η Κατερίνα στην ιστορία αυτή τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει μάχες σε όλη αυτήν τη ιστορία. Πάντα ήταν ένα σταθερό θέμα να βγαίνουν στην εκπομπή πάρα πολλοί αντιδραστικοί και πάντα η Κατερίνα Καινούργιου σταματούσε να είναι ισορροπίστρια και έπαιρνε μέρος. Μόνο ομοφοβική δεν μπορείς να την πεις” τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα.

Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δε θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό” είπε η Εύη Βατίδου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πάνω σε αυτό: “Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους, υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή τη φράση, δεν θα το συνεχίσω… είναι η συνομοταξία του τίποτα…” Ενώ αιτιολόγησε: “Μερικοί ανήκουν στη συνομοταξία του… τίποτα. Η “συνομοταξία του τίποτα” είναι ότι δεν έχω να πω τίποτα, και αυτά που δηλώνω είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, αυτό εννοούσα“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 16:52:00

Back to top button