Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου για όλα | Ο Μπρούνο Τσερέλα, το διαζύγιο από τον… |


Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό στον αέρα του “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram σχετικά με την εικόνα που δείχνει προς τα έξω ενώ έχει δυο παιδιά: “Θεωρώ ότι εμφανισιακά η εικόνα μου δεν απέχει πολύ από αυτή στο σπίτι μου, ωστόσο σαν προσωπικότητα, την τρέλα, έχουν φανεί και μέσω Instagram. Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε για εμένα, αλλά πλέον ξέρω να διακρίνω πιο εύκολα το τι πρέπει να με νοιάζει και τι όχι και σε τι επίπεδο. Έζησα μέχρι τα 18 μου με το τι θα κάνω και πώς θα πράττω βάση του τι θα πάει ο κόσμος αλλά κατάλαβα ότι δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Θα υπάρχουν και αυτοί που δεν θα τους αρέσεις. Αυτό ήταν αποτέλεσμα πολλών ετών ψυχοθεραπείας. Λογικό είναι να κριθώ έχω ένα δημοφιλές λογαριασμό. Δεν με κρατάει πια πίσω“.

Η Αθηνά Οικονάμου ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα και δεν το κρύβει: “Δεν ξέρω αν είναι για το τι με νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι, είναι για το τι ξέρω εγώ για εμένα και την ασφάλεια που νιώθω εγώ για εμένα και τα συναισθήματά μου, τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις και νιώθω τόσο ασφαλής για να το κάνω. Δεν προέκυψε, δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνειδητής απόφασης. Συνδύασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής. Είμαι σε ένα χώρο που αργά ή γρήγορα θα έβαινε κι από το να έβγαινε με έναν τρόπο που δεν θέλω εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων, των παπαράτσι στο σπίτι μου με τα παιδιά μου, θεώρησα ότι είναι ασφαλές και τίμιο από την πλευρά μου σε μία κρίσιμη περίοδο να το δείξω από μόνη μου από το να βγει μία φωτογραφία που δεν θα είναι εγκεκριμένη από εμένα οποιαδήποτε στιγμή“.

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στη συνέχεια στο διαζύγιό της από τον πατέρα των παιδιών της, τον Φίλιππο Μιχόπουλο: “Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφαση μου. Καταλήξαμε από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολύ ωριμότητα. Δεν κοίταξα πίσω. ήταν το καλύτερο αυτό και για τους δυο μας και τα παιδιά μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Αυτό είναι που με έκανε να νιώθω πιο ασφαλής. Σίγουρα βοηθάει το να έρθει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή σου“.

Κλείνοντας, η ίδια απάντησε για τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, με τον οποίο μετράνε μερικούς μήνες σχέσης.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο γάμου με τον Μπρούνο Τσερέλα: “Κάπως είναι μέσα στο χώρο μέσα στα πράγματα αλλά στον αθλητισμό είναι άλλα τα δεδομένα αλλά έχει καταλάβει σε ένα επίπεδο τι δουλειά και κατά πόσο αναγνωρίσιμη είμαι. Είναι σοβαρή η σχέση. Όταν προχωράμε μετά από μια μεγάλη σημαντική σχέση ειδικά σε αυτό το επάγγελμα, για να το κάνω ότι κάτι σημαίνει. Δεν σκέφτομαι το γάμο, απολαμβάνω την κάθε μέρα. Δεν είναι κάτι που είμαι αρνητική ή υπήρξε κάτι που να πω ποτέ ξανά“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 15:34:00

Back to top button