Auto

Honda CR-V: Χώροι για όλη την οικογένεια

Το νέο Honda CR-V αν ήταν υποψήφιο στα βραβεία Όσκαρ σίγουρα θα ήταν υποψήφιο για το χρυσό αγαλματίδιο σε πολλές κατηγορίες. Δύο όμως από αυτές θα είχε το βραβείο στο τσεπάκι του και δεν είναι άλλες από την ευρυχωρία και την πολυτέλεια.

Ξεκινώντας από την άνεση και την ευρυχωρία, το Honda CR-V ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά την πρακτικότητα του χώρου φόρτωσης και τη λειτουργικότητα του εσωτερικού. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ο μεγάλος χώρος φόρτωσης που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Στην έκδοση e:HEV προσφέρουν χώρο φόρτωσης 587 λίτρων και στην έκδοση e:PHEV έχει επιπλέον 72 λίτρα χάρη στο ρυθμιζόμενο δάπεδο φορτίου δύο επιπέδων.



Τα πίσω καθίσματα κινούνται προς τα εμπρός έως και 190 χιλ. γεγονός που επιτρέπει την εύκολη φόρτωση μακρύτερων αντικειμένων χωρίς την ανάγκη αναδίπλωσης των καθισμάτων. Σε αυτό βοηθά η ανανεωμένη πίσω πόρτα, η οποία διαθέτει πιο αθόρυβη μονάδα ανύψωσης που μειώνει τον χρόνο λειτουργίας. Είναι επίσης δυνατή η λειτουργία hands-free, με αυτοματοποιημένο κλείσιμο με τα πόδια και προαιρετικό κλείδωμα του οχήματος στο κλείσιμο.



Στο εσωτερικό της καμπίνας η πολυτέλεια επικρατεί. Το νέο premium SUV έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ευεξία και πολυτέλεια στους επιβάτες κάτι που αποδεικνύουν τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.



Από τις ραφές στα καθίσματα, μέχρι τους διακόπτες, όλα στην καμπίνα του νέου CR-V είναι προσεκτικά μελετημένα ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της χρηστικότητας και της ποιότητας. Το σημείο στο οποίο ωστόσο το SUV της Honda ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι στην καθημερινή πρακτικότητα που προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 10:00:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button