Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Ήθελα να γίνω μαμά – Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω…” |


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Δέσποινα Καμπούρη και στην κάμερα της εκπομπής “The Weekenders” . Μεταξύ άλλων, η έμπειρη κυρία της Επικονωνίας αναφέρθηκε στο πατρικό της καθώς και στη μητρότητα.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε: “Το σπίτι αυτό το νοίκιασα χωρίς να έχω στο μυαλό μου ακριβώς να μετακομίσω. Έγινε ακριβώς τις ημέρες που άδειαζα το πατρικό μου, το σπίτι του πατέρα μου, το οποίο και έδωσα. Μπήκα μέσα, άνοιξε η καρδιά μου. Το συναίσθημα όμως αυτής της διαδικασίας ήταν κακό, δεν ήταν καλό, αισθάνθηκα αποτυχία. Το συναίσθημα δηλαδή, όταν έκλεισα την πόρτα, ήταν σαν να θέλω να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν το έκανα καλά”.

Και πρόσθεσε: “Έχω συνηθίσει να ζω μόνο μόνη μου. Μου φαίνεται τρομερό αυτό το οποίο λέω και ξέρω ότι ακούγεται τρομερό. Συντροφικά μπορώ να ζήσω κάποιες μέρες, μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο σε διακοπές ή κάποιες μέρες την εβδομάδα”.

Περνώντας στο κομμάτι της μητρότητας, η Κατερινα Γκαγκάκη έκανε την αυτοκριτική της και είπε: “Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τελείωνα κάποιες άσκοπες σχέσεις πολύ νωρίτερα. Δεν θα ξοδευόμουν, αυτή είναι η φράση. Ονειρευόμουν να είμαι μαμά, δηλαδή το φανταζόμουν ως απόρροια μιας σχέσης. Δεν υπήρξε όμως ποτέ αυτή η σχέση. Καταλαβαίνω, έχοντας προφανώς ψάξει πολύ, ότι αυτό ήταν θέμα επιλογής διότι επιλέγεις ανθρώπους που μπορούν να σε πάνε σε αυτό το σημείο”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button