Auto

Από τη θέση του οδηγού θα ζεσταίνεις το φαγητό στο σπίτι

Η Hyundai και η Kia έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε μια νέα γενιά infotainment σε συνεργασία με την Samsung με στόχο να προσθέσουν ακόμα περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας στην παλέτα τους.

Οι τρεις εταιρείες παράλληλα, εξελίσσουν ένα ανοιχτό τεχνολογικό οικοσύστημα στο οποίο θα συνδέεται το περιβάλλον «SmartThings» της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χειρίζονται έξυπνες συσκευές Samsung από τα οχήματά τους.



Κάποτε λέγαμε ότι το αυτοκίνητό σου θα φτιάχνει και καφέ και τώρα έχουμε φτάσει πλέον σε αυτό το σημείο. Μια από τις λειτουργίες του νέου αυτού συστήματος είναι να ελέγχεται από το αυτοκίνητο η ηλεκτρική κουζίνα, το ψυγείο, το κλιματιστικό και άλλες έξυπνες συσκευές της Samsung.



Οι οδηγοί επίσης θα έχουν πρόσβαση στο SmartThings Find μια παγκόσμια υπηρεσία παρακολούθησης τοποθεσίας οχημάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα από εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές Samsung Galaxy. Εάν κλαπεί ένα Hyundai ή Kia, θα βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία.



Η Hyundai και η Kia σχεδιάζουν επίσης να δημιουργήσουν μια νέα σειρά εφαρμογών για οχήματα που καθορίζονται από λογισμικό. Αυτή θα επιτρέψει την παρακολούθηση της υγείας των επιβατών εντός του οχήματος μέσω συσκευών Galaxy και φορητών συσκευών, όπως τα smartwatches.

Το νέο σύστημα infotainment θα παρουσιαστεί το 2026.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 19:45:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button