Αθλητικά

Κομπανί: «Η Μπάγερν είναι πάντα το φαβορί»

Η Μπάγερν απολαμβάνει την προοπτική της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν, δήλωσε σήμερα (27/9) ο Βενσάν Κομπανί, καθώς η ομάδα του θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Η Μπάγερν έχει κερδίσει και τους έξι αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις υπό την Κομπανί και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας σκοράρει 20 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Το Σάββατο (28/9) υποδέχεται τη δεύτερη Λεβερκούζεν, η οποία την περασμένη σεζόν έγινε η πρώτη ομάδα που ολοκλήρωσε αήττητη μια σεζόν στη Bundesliga και σήκωσε το τρόπαιο τερματίζοντας τη σειρά 11 συνεχόμενων τίτλων της Μπάγερν.

«Είναι καλό που όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι. Προφανώς θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 12 μηνών. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο», είπε ο Κομπανί στους δημοσιογράφους.

«Θέλουμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο στο Allianz Arena. Η Μπάγερν είναι πάντα το φαβορί. Ανυπομονούμε να παίξουμε εναντίον των πρωταθλητών και θέλουμε να κερδίσουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο. Τα πήγες καλά, πρέπει να συνεχίσεις.

Έχουμε σκοράρει 20 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι δουλειά μου να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Όλα είναι πιθανά σε ένα παιχνίδι όπως με τη Λεβερκούζεν. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα να αποδώσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Σάββατο», πρόσθεσε.

νώ η επίθεση της Μπάγερν έγινε πρωτοσέλιδο τις τελευταίες εβδομάδες, η επιτυχία της στην αρχή της σεζόν στηρίχτηκε επίσης στην αμυντική σταθερότητα, με δύο μόλις γκολ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.

Στη νίκη της με 5-0 επί της Βέρντερ Βρέμης την περασμένη εβδομάδα, η Μπάγερν δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να καταγράψουν ούτε ένα σουτ προς την εστία.

Ο Κομπανί χαιρέτισε τη συλλογική αμυντική προσπάθεια της ομάδας, προσθέτοντας: «Δεν επιτρέψαμε ούτε μία ευκαιρία απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την άμυνα:

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ως ομάδα. Το κάναμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα», είπε.

Μετά τον εντός έδρας αγώνα της με τη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στο Champions League.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 17:38:24

Back to top button