Ελλάδα

«Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» 14χρονος μαθητής χειροδίκησε κατά γυμνασιάρχη

Στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 14χρονος μαθητής που νωρίετερα ξυλοκόπησε τον διευθυντή του σχολείου του επειδή εκείνος ενημέρωσε τον κηδεμόνα του ότι συμμετείχε σε κατάληψη.

«Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» φώναξε ο 14χρονος στον γυμνασιάρχη και άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

Κατά δήλωση του εκπαιδευτικού, ο μαθητής τού είχε στήσει καρτέρι έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και ήταν σε έξαλλη κατάσταση της στιγμή της επίθεσης.

«Ο μαθητής με περίμενε στις 8.00 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας “γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;”. Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω. Ευτυχώς ήταν και άλλοι μπροστά και απέτρεψαν τα χειρότερα», περιέγραψε ο  διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον ανήλικο.

Αμέσως μετά το επεισόδιο ο 14χρονος μαθητης της Β’ Γυμνασιόυ εξαφανίστηκε και αναζητείτο από τις Αρχές, για να παρουσιαστεί τελικά αυτοβούλως στο Α.Τ., νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, δηλώνοντας μετανιωμένος για την πράξη του.

Κατά πληροφορίες, ο γυμνασιάρχης δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 14:10:11

Back to top button