Ελλάδα

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι θεράποντες γιατροί της Μαρινέλλας, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όταν κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, το βράδυ της Τετάρτης.

Τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Για το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο κατέρρευσε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο διευθυντής του ΕΣΥ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.

Τόνισε ότι ευτυχώς δεν έχει διασωληνωθεί και κρατάει ακόμα την επαφή της με το περιβάλλον κάνονταςλόγο για παρήγορα και ελπιδοφόρα σημεία.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 13:31:16

Back to top button