Γυναίκα

Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, θα πέθαινα, αλλά ήμουν τυχερή» λέει η θρυλική Θεοπούλα του Παρά Πέντε

Η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Όπως λέει η ηθοποιός το πρόβλημα ξεπεράστηκε και η ζωή της συνεχίζεται κανονικά.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, που άφησε εποχή στο Παρά Πέντε όταν υποδύθηκε τη Θεοπούλα, αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε. Ανέφερε πως αισθάνεται τυχερή που το ξεπέρασε. Όπως είπε, το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως και δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Η Έφη Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη, στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η έμπειρη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τον φόβο που αισθάνθηκε από το πρόβλημα υγείας και τη σχέση που διατηρεί με την πίστη.

Φοβηθήκατε με το πρόβλημα υγείας που περάσατε;

Ναι, αλλά το ξεπέρασα χάρη στους δικούς μου που ήταν όλοι εδώ. Οι γιατροί με πρόσεξαν πάρα πολύ. Ήμουν τυχερή, γιατί το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως. Θα πέθαινα, δεν θα μιλάγαμε σήμερα. Το παθαίνουν πολλοί στην ηλικία μου αλλά και νεότεροι.

Σταμάτησε η καρδιά μου, έπεσαν οι παλμοί και, αν δεν επενέβαιναν αμέσως, θα έχανα τελείως τις αισθήσεις μου. Έβαλα όμως βηματοδότη και πρέπει να παίρνω κάποια φάρμακα. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω και πάλι την πορεία μου.

Πιστεύετε στον Θεό;

Δεν είμαι θρήσκα. Πιστεύω ότι το μεγάλο δώρο στον άνθρωπο είναι η ζωή.

To άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, θα πέθαινα, αλλά ήμουν τυχερή» λέει η θρυλική Θεοπούλα του Παρά Πέντε δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 11:04:46

Back to top button