Γυναίκα

Η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση μας»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Κουτσουμπή με τον οποίο διατηρεί σχέση. Απέναντί της, βρισκόταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ήταν στο στούντιο.

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή, σηκώνουν το βάρος της πρωινής ζώνης στον Αlpha, με τις δύο παρουσιάστριες να διατηρούν εξαιρετική σχέση. Το πρωί (27-09-2024) συναντήθηκαν στο πλατό του «Super Κατερίνα», με την οικοδέσποινα της εκπομπής να ανοίγει τα χαρτιά της για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί κοντά 5 μήνες, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το «κλικ», έρχονται τα πράγματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Εκεί που λες «δεν θα έρθει κάτι για μένα, είμαι σε πολύ περίεργη φάση, είμαι μόνη μου, δεν ξέρω αν θα έρθει κάτι καλό στη ζωή μου», σε ένα βράδυ ξαφνικά μπορεί να έρθει κάτι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα. Του άρεσα πάντα αλλά το φλερτ που μου έκανε παλιά και τα κομπλιμέντα ήταν πολύ διακριτικά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η πρώτη φορά που νιώθω πολύ χαλαρή. Δεν νιώθω την ανάγκη να κρύψω ούτε να δημοσιοποιήσω κάτι. Θέλω σίγουρα να διασφαλίσω κάποιες προσωπικές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου», παραδέχεται η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γελάω με τα χιουμοριστικά σχόλια στα social. Έχω μεγάλο πρόβλημα όμως τα ψεύτικα accounts στο Χ και με τα εμμονικά σχόλια. Ένας τηλεθεατής μου έφερε δώρο μία γιγαντοαφίσα με μένα και τον Παναγιώτη», σημειώνει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Έχω νιώσει στο παρελθόν ότι με έχουν προσεγγίσει ερωτικά, επειδή θέλουν κάτι άλλο από μένα. Με τον Παναγιώτη νιώθω ότι όλα λειτουργούν φυσιολογικά. Εκείνος έχει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια αλλά δεν είναι εύκολο. Ιδανικά θέλω ένα παιδί αλλά αυτό χρειάζεται προσπάθεια και κάποιο χρονικό διάστημα. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει», εξομολογείται κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

To άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση μας» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 10:27:31

Back to top button