Γυναίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάγεψε» στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου – Η αφιέρωση στη Μαρινέλλα

Σε μια από τις σημαντικότερες συναυλιακές αίθουσες του κόσμου, το περίφημο Royal Albert Hall του Λονδίνου τραγούδησε το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Οι πόρτες άνοιξαν στις 19.30 ώρα Αγγλίας ενώ το live ήταν σε παραγωγή της Panik Live Productions. Ακόμη συνοδεύτηκε από 50μελή Συμφωνική Ορχήστρα, όπως διαβάσαμε στον επίσημο ιστότοπο του Royal Albert Hall.

«Πρόκειται για όνειρο ζωής» όπως έχει πει ο ίδιος ενώ αναμφισβήτητα, η ζωντανή αυτή εμφάνιση αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην μουσική του διαδρομή, καθώς το Royal Albert Hall έχει συνδεθεί με πολύ μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και ορχηστρών διεθνούς εμβέλειας. Λίγοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν πατήσει, κατά το παρελθόν, το πόδι τους στη σκηνή του. Ανάμεσά τους οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία στο Royal Albert Hall έρχεται μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε με το γνωστό τραγούδι “Αθήνα μου” όπου τον “σκέπασαν” με μια ελληνική σημαία, ενώ ανάμεσα στους θεατές παραβρέθηκαν και πολλοί Κύπριοι.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του άκρως συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφιέρωσε το τραγούδι “Παιδί γενναίο” στην Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο “Υγεία” μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη την Τετάρτη κατά την συναυλία της στο Ηρώδειο. Επίσης στην οικογένειά του καθώς και στην κοπέλα του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 10:20:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button