Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μαρινέλλας όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά το εγκεφαλικό – «Δεν θα πω τη χαμένη Κυριακή;»

Η Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Νέες πληροφορίες για τα όσα έγιναν στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό το βράδυ της Τετάρτης (25-09-2024) την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας της, στο Ηρώδειο. Ακολούθησαν στιγμές πανικού με μέλη της ορχήστρας και συγγενείς της 86χρονης να σπεύδουν στη σκηνή. Λίγο αργότερα η «βασίλισσα» του ελληνικού τραγουδιού σηκώθηκε και ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο κόσμος που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με τον Alpha, όταν η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά το εγκεφαλικό που υπέστη αντίκρισε τον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος έσπευσε φυσικά αμέσως κοντά της. Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος, που δείχνει την όρεξη και τη διάθεση της 86χρονης ερμηνεύτριας.

«Μαρινέλλα, δεν θα ξαναβγείς», της είπε ο γιατρός της, με την ίδια να αναρωτιέται, μη έχοντας προφανώς καταλάβει τι έχει συμβεί «Δεν θα πω δηλαδή το Χαμένη Κυριακή;».

Τα επόμενα 24ωρα παραμένουν εξίσου κρίσιμα για την Μαρινέλλα. Οι γιατροί ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της η κόρη της, Τζωρτίνα και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει και ο εγγονός της.

Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε το πρωί για την εξέλιξη της υγείας της 86χρονης Μαρινέλλας: «Σας είπα χθες ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρία εικοσιτετράωρα. Τώρα έχει περάσει το ένα. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και την σταθεροποίηση της κατάστασης ενός ασθενούς. Αφού περιμένουμε τρία 24ωρα, μετά εκτιμούν οι γιατροί την εξέλιξη. Αν το αιμάτωμα είναι σταθερό και περιμένουμε να αρχίσει να απορροφάται. Μετά θα αποφασίσουν βάση την κλινική εικόνα που έχουν στα χέρια τους».

«Δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν έχω δει ασθενή. Αυτά που περιγράφονται είναι θετικά για την κλινική εικόνα μιας ασθενούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να αφήσουμε αυτόν τον οργανισμό, που είναι πολύ δυνατός οργανισμός και το έχει αποδείξει, να παλέψει με την φαρμακευτική αγωγή που τις δίνεται, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα επόμενα εικοσιτετράωρα και να δείξει μια πιο σαφή εικόνα της εξέλιξης της γενικά», σχολίασε.

«Από κει και πέρα θα αποφασίσει ο γιατρός τι θα κάνει και πως θα συνεχίσει την αντιμετώπιση του ασθενούς. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και περιμένει η ομάδα η ιατρική την εξέλιξη την οποία θα βλέπει σε καθημερινή βάση. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει πολύ χρόνο, μη βιαζόμαστε», επισήμανε.

To άρθρο Η πρώτη αντίδραση της Μαρινέλλας όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά το εγκεφαλικό – «Δεν θα πω τη χαμένη Κυριακή;» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 09:53:54

Back to top button