Ελλάδα

Ηράκλειο: Μαθητής Γυμνασίου επιτέθηκε στον διευθυντή του σχολείου στέλνοντας τον στο νοσοκομείο

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με «πρωταγωνιστή» μαθητή Γυμνασίου και θύμα εκπαιδευτικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/09) σε σχολείο του Ηρακλείου, με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας να μεταφέρεται με τραύματα στο νοσοκομείο της πόλης από την επίθεση που δέχθηκε. 

Σύμφωνα με το Cretalive o μαθητής της Β’ Γυμνασίου φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στον Διευθυντή του σχολείου καθώς ο τελευταίος είχε ενημερώσει τους γονείς του ότι ήταν στην ομάδα των καταληψιών του σχολείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με τον Διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του, κατευθυνόμενος προς το σχολείο.

Όπως φέρεται να είπε ο διευθυντής του σχολείου ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών, που χθες είχαν κλείσει το σχολείο.

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, από το χτύπημα που δέχτηκε έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 09:25:50

Back to top button