Συνταγές

Φαχίτας με κοτόπουλο |


ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία Fajitas the kit Old El Paso που περιλαμβάνει 8 μαλακές τορτίγιες, 1 μείγμα καρυκευμάτων για BBQ, 1 σάλτσα ντομάτας για γαρνίρισμα
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 γλυκιά πράσινη πιπεριά
1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά
10-12 μανιτάρια
3-4 φλ. μαρούλι χοντροκομμένο
4 κουταλιές ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Ξεπλένουμε τις πιπεριές, τις μοιράζουμε στη μέση και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε στη μέση και μετά σε φέτες. Με ένα νωπό χαρτί, σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.

Ζεσταίνουμε τις 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Στη μέση του ψησίματος γυρίζουμε για να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέτουμε το μείγμα καρυκευμάτων Fajitas, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Ψήνουμε ακόμα 5 λεπτά. Για να ζεστάνουμε τις τορτίγιες: Αφαιρούμε τις τορτίγιες από τη συσκευασία, τις ξεχωρίζουμε και τις τοποθετούμε σε φούρνο μικροκυμάτων για 35 δευτερόλεπτα σε πλήρη ισχύ (800W) ή τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 5 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά.

Βάζουμε στις τορτίγιες λίγο μαρούλι και προσθέτουμε μίγμα κοτόπουλου και λαχανικών. Γαρνίρουμε με τη σάλτσα ντομάτας, διπλώνουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε.


Δημοσιεύτηκε !

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button