Αθλητικά

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία του εκβιασμού της οικογένειάς του

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία του εκβιασμού της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος και είναι καθηλωμένος τα τελευταία 11 χρόνια, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, κάνοντας σκι στις Άλπεις.

Από τότε δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε μία φωτογραφία του στα Μέσα, με την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον προστατεύσεις, παρότι πολλοί έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να βγάλουν χρήματα.

Ανάμεσά τους φαίνεται ότι ήταν και τρεις άνδρες, που συνεργάστηκαν για να εκβιάσουν την οικογένεια του θρύλου της Ferrari και της Formula 1, ζητώντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες του μετά το ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δύο 53χρονοι και ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθησαν από τις γερμανικές αρχές για τη συμμετοχή στο έγκλημα, αφού φέρονται να ζητούσαν το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά του “Σούμι”.

Ο ένας από αυτός φέρεται να ήταν άνθρωπος της ασφάλειας της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ οι άλλο δυο ήταν από την πόλη Βούπερταλ, κοντά στο σπίτι του Γερμανού παλαίμαχου πιλότου της Formula 1 και βοήθησαν να διοχετευθούν οι φωτογραφίες και να απειληθούν με αυτές, η σύζυγός του, Κορίνα Σουμάχερ και τα παιδιά του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 19:06:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button