Αθλητικά

Τραϊανός Δέλλας προς μαθητές δημοτικού: Αφήστε τα κινητά, συνεργαστείτε με άλλους και τρέξτε έξω

Ένα σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας την Παρασκευή (27.09.2024) σε μαθητές δημοτικού σχολείου.

Στο πλαίσιο της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ΟΦΗ βρέθηκε δίπλα στα μικρά παιδιά, θέλοντας να τους μιλήσει για τις αξίες του αθλητισμού. Οι Κρητικοί επιφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη σε εκείνους του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Ιεράπετρας, με τον Τραϊανό Δέλλα να συνομιλεί μαζί τους μέσω video call.

Ο προπονητής του ΟΦΗ συνδέθηκε από το γραφείο του και έστειλε το “μήνυμα” στην επόμενη γενιά, με τα πιτσιρίκια να τον “υποδέχονται” με το γνωστό σύνθημα “σήκωσέ το το τιμημένο” από το Euro 2004. “Αθλητισμός είναι και το κυνηγητό που παίζετε στα διαλείμματα. Αφήστε τα κινητά, συνεργαστείτε με άλλους και τρέξτε έξω”, τους είπε μεταξύ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας.

Κοντά στα μικρά παιδιά βρέθηκαν και οι Δημήτρης Σωτηρίου και Γιάννης Χριστόπουλος του ΟΦΗ, που επισκέφθηκαν το Γυμνασίου Γαζίου και μίλησαν στους μαθητές.

To άρθρο Τραϊανός Δέλλας προς μαθητές δημοτικού: Αφήστε τα κινητά, συνεργαστείτε με άλλους και τρέξτε έξω δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 20:38:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button