Auto

Το Πυροσβεστικό Σώμα απέκτησε νέα IVECO

Η PJ Condellis S.A., μία από τις πρώτες εταιρείες στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων και επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της IVECO στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την υπογραφή δύο συμβάσεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προμήθεια είκοσι (20) λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού 22 θέσεων καθώς και πέντε (5) οχημάτων (4Χ2) μεταφοράς υλικών ωφέλιμου φορτίου 7t της IVECO για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε επίσημη εκδήλωση στο Μουσείο Αυτοκινήτου παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ανανέωσης του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανταπόκριση σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και πυροπροστασίας.



Τα οχήματα που θα παραδοθούν εντάσσονται στο πλαίσιο αναβάθμισης του στόλου των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, εξασφαλίζοντας αυξημένη λειτουργικότητα και αντοχή σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.

Η ολοκλήρωση της παράδοσης των οχημάτων αναμένεται εντός του επόμενου έτους. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ» και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 09:00:59

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button