Συνταγές

Το πιο δροσερό και ελαφρύ γλυκάκι είναι εδώ

Η διατροφολόγος Μαρίνα Πόγκα μάς δίνει σήμερα μια λαχταριστή συνταγή για ένα καλοκαιρινό γλυκάκι.

Yoghurtcake (κατά το Cheesecake)

Υλικά

——————————————————-

🍍600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%

🍍1 κουτ. ζαχαρούχο γάλα

🍍1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη 🍍1 κουτ. Σούπας μέλι

🍍ξύσμα λεμονιού

🍍φρούτα εποχής (ψιλοκομμένος ανανάς,

φράουλες και ό,τι άλλο φρούτο επιλογής σας)

Εκτέλεση

——————

🍍Βάζουμε στην κατάψυξη το γιαούρτι και το ζαχαρούχο για 15 λεπτά και ύστερα τα χτυπάμε με αυγοδάρτη ή στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.

🍍Ξαναβάζουμε για δέκα λεπτά στην κατάψυξη.

🍍Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και προσθέτουμε το μέλι.

🍍Σε ταψί ή σε ατομικά ποτηράκια στρώνουνε εναλλάξ τριμμένο μπισκότο, κρέμα και φρούτα.

🍍Στολίζουμε την επιφάνεια με φρούτα και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τουλάχιστον για 2 ώρες.

Ελαφρύ, δροσερό, πεντανόστιμο και πανεύκολο.

NUTRITION FACTS (ανά μπολάκι -100 γρ.)

—————————————————————

Ενέργεια : 224,3 kcal

Υδατάνθρακες: 32,63 g

Εκ των οποίων σάκχαρα: 18,05g

Πρωτεΐνες: 6,63g

Λιπαρά: 7,31g

Διαβάστε επίσης

Θέλεις πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά; To Infowoman.gr και η Aveda σου χαρίζουν τα προϊόντα των ονείρων σου! Δηλώσε συμμετοχή στον διαγωνισμό

Κι όμως, η Άμπερ Χερντ, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο

Λάρισα, όπως Κωσταλέξι: Η τραγική ιστορία της Ελένης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο




Δημοσιεύτηκε !

Back to top button