Auto

Στο σφυρί η Cobra της ταινίας «Bad Boys» με τον Will Smith [video]

Υπάρχει μια καταιγιστική σκηνή δράσης στην ταινία «Bad Boys» του 1995. Είναι μια Porsche 911 Turbo, γενιάς 964, την οποία κυνηγά μια AC Cobra. Στην πρώτη επιβιβάζονται οι «καλοί»: Οι αστυνομικοί Will Smith και Martin Lawrence, καθώς κι η γοητευτική Téa Leoni.

Τους καταδιώκει μια σκούρα μπλε Cobra με τον «κακό» πίσω από το τιμόνι. Υπάρχει ένα στενό πέρασμα, οριοθετημένο από πελώριους τοίχους. Χωράει ένα αυτοκίνητο και τα δύο μοντέλα κοντράρονται σε μια αναμέτρηση επιβίωσης. Όποιος δεν προλάβει να περάσει, θα γίνει κομμάτια. Η 911 Turbo της επίμαχης σκηνής — που κάποτε ανήκε στον Michael Bay, σκηνοθέτη της ταινίας — πουλήθηκε πριν δύο χρόνια για $1,43 εκατομμύρια. Τώρα, ήρθε η ώρα να αλλάξει ιδιοκτήτη και το αμερικανικό διθέσιο ρόουντστερ.

Εντάξει, ξέρουμε ότι θα προτιμούσες την 911 Turbo όπου επιβιβαζόταν ο Will Smith, αλλά για την ώρα θα πρέπει να αρκεστείς στην αγριωπή Cobra

Θα αναρωτιέσαι βέβαια πώς γίνεται να πωλείται ένα όχημα που όλοι είδαμε με τα μάτια μας να είναι τρακαρισμένο για τις ανάγκες της ταινίας. Η απάντηση είναι ότι θα μπορούσε να πωληθεί ακόμα και στραπατσαρισμένη. Το έκανε άλλωστε η Lamborghini Countach του Λύκου της Wall Street, η οποία δημοπρατήθηκε χωρίς να επισκευαστεί μετά τη στούκα του DiCaprio.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καμένη και σκουριασμένη Ferrari 500 Mondial. Και; Πουλήθηκε για €1,72 εκατομμύρια!

Στην περίπτωση των «Κακών Παιδιών» όμως, υπήρχαν δύο πανομοιότυπες Cobra. Αυτή που γύρισε όλες τις σκηνές εν κινήσει κι η οποία θα βγει τώρα στο σφυρί. Κι η τρακαρισμένη, της οποίας αγνοείται η μοίρα.

Cobra

Η δημοπρασία θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου στη Φλόριντα και θα ήταν περιζήτητη ακόμα και χωρίς την έντονη σκηνική παρουσία. Πρόκειται για μία από τις 117 Stallion Cobra, με το φαρδύτερο αμάξωμα, τον 7λιτρο Ford κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Will Smith σε ρόλο ταξιτζή με Porsche Taycan Turbo S

Σε αντίθεση με την έτερη πρωταγωνίστρια, την Porsche 911 Turbo που είχε διανύσει 55.355 km μέχρι να πουληθεί, το θηριώδες διθέσιο αποσύρθηκε αμέσως μετά τα γυρίσματα. Παρέμεινε για 29 χρόνια σε κλιματιζόμενο χώρο στάθμευσης και τώρα αναζητά νέο σπιτικό. Έχεις μπροστά σου 3,5 μήνες αποταμίευσης.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 15:29:33

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button