Οικονομία

Στηρίζει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με «Χαμόγελα για όλους»

Η AVIN διοργάνωσε μαζί με την Ithaca, την Μη – Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε άστεγους και ευάλωτους συμπολίτες μας, την ενέργεια «Χαμόγελα για όλους».

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, εθελοντές εργαζόμενοι της AVIN βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου και μοίρασαν δώρα σε γονείς και παιδιά, όπως σχολικές τσάντες με τετράδια, μολύβια, στυλό, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής και σετ φαγητού, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των άστεγων οικογενειών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα αρωγής που έχει ξεκινήσει από την AVIN και περιλαμβάνει σειρά δράσεων που στοχεύουν στην κάλυψη βασικών αναγκών άστεγων και ευάλωτων συμπολιτών μας που διαβιούν σε επισφαλείς συνθήκες.

Η AVIN, στηρίζει σταθερά εδώ το έργο της Ithaca, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του Οργανισμού σε καύσιμα και στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις μέσω έμπρακτης συνεργασίας των εθελοντών εργαζομένων της εταιρείας με την έμπειρη ομάδα της Ithaca.

Η συνεργασία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους της AVIN να εμπλακούν με ουσιαστικό τρόπο στη σταθερή κοινωνική προσφορά της εταιρείας και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση και ενδυνάμωσή τους.

Στηρίζει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με «Χαμόγελα για όλους»

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Γιάννης Ραπτάκης, δήλωσε για την πρωτοβουλία: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και να εξελίσσουμε το έργο της Ithaca μέσω διάφορων δράσεων. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πολύ σημαντική τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα αυτών των παιδιών στα σχολεία τους με ότι χρειάζονται, για να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελο».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 14:14:00

Back to top button