Οικονομία

Παρουσία του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Τσιάρα η εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα (φωτ.) και με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σε επίκαιρα θέματα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/9/24 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ακαδημίας 18, Αθήνα, η Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ, με θέμα «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην εν λόγω εσπερίδα, από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εισηγητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του κ. Γιώργος Στρατάκος, με θέμα «τα μέτρα και τις δράσεις για τον ελαιοκομικό τομέα».

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αλκοόλης και Τροφίμων του Γενικού Χημείου του Κράτους (ΑΑΔΕ) Δρ. Διονυσία Στεφανίτση θα αναλύσει το επίκαιρο θέμα: «Επιμολυντές ελαιολάδου: Η περίπτωση των υδρογονανθράκων παραφινελαίων”.

Ακολούθως, στην “ Διεθνοποίηση των ελληνικών ελαιοκομικών επιχειρήσεων” θα αναφερθεί ο κ. Γιάννης Ρέτσας, Γεν. Δντής ανάπτυξης εξωτερικού εμπορίου του Enterprise Greece ενώ ο Πρόεδρος του ΠΣΕ & ΣΕΚ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης θα περιγράψει τρόπους και διαδικασίες με την εισήγησή του “Βελτιώνοντας την εξωστρέφεια του ελληνικού ελαιολάδου”.

Το εξίσου ενδιαφέρον θέμα “ Ελαιόλαδο και μαζική εστίαση”, θα αναπτύξει ο καταλληλότερος κ. Γιώργος Καββαθάς ως Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ & ΓΣΕΒΕΕ.

Στην εκδήλωση και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΒΙΤΕΛ, το Δ.Σ θα βραβεύσει τον επί σειρά ετών (2001-2020) Πρόεδρό του κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη και τον Διευθυντή του κ. Παναγιώτη Καραντώνη.

Η εσπερίδα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες (τηλ. 2103238856, [email protected]) αρμόδιος κ. Γιώργος Μητράκος.

*Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην στήλη Συνοδευτικό Υλικό 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 12:29:57

Back to top button