Αθλητικά

Ο Μπάμπης Κωστούλας έγινε ο τρίτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε στην Ευρώπη

Ο Μπάμπης Κωστούλας έγραψε ιστορία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λιόν στη Γαλλία στο Europa League, καθώς έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του σε επίπεδο ανδρών και έγινε ο τρίτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με τους ερυθρόλευκους στην Ευρώπη.

Ο Μπάμπης Κωστούλας έχει από φέτος ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Ο 17χρονος επιθετικός υπολογίζεται από τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στην Ευρώπη, ρίχνοντας τον στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των Πειραιωτών με τη Λιόν στη Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Ο νεαρός άσος λίγο έλειψε να πετύχει, μάλιστα, το γκολ της ζωής του, αλλά το ψαλιδάκι που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Ο Κωστούλας έπαιξε κόντρα στη Λιόν σε ηλικία 17 χρονών τριών μηνών και 29 ημερών και έγινε ο τρίτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την ομάδα του Πειραιά στην Ευρώπη.

Μόλις δύο ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού έχουν αγωνιστεί σε μικρότερη ηλικία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πλέσσα που αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών εννέα μηνών και 17 ημερών και τον Κυριάκο Καλκιτανίδη που έπαιξε σε ηλικία 17 ετών τριών μηνών και 10 ημερών. Αμφότεροι έπαιξαν στα παιχνίδια με τη Ζίλινα το μακρινό 1961.

Ο Μπάμπης Κωστούλας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

To άρθρο Ο Μπάμπης Κωστούλας έγινε ο τρίτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε στην Ευρώπη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 09:55:30

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button