Αθλητικά

Ο Μίκαελ Μπάλακ είναι σε σχέση με την 23χρονη Σοφία, παιδική φίλη του γιού του που σκοτώθηκε το 2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής -και αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας- Μίκαελ Μπάλακ, πλέον δεν το κρύβει! Επιβεβαίωσε τη σχέση του με φίλη του γιου του, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών “έφυγε” από τη ζωή, σε τραγικό ατύχημα.

Ήταν το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Μίκαελ Μπάλακ έχασε τον 18χρονο γιο του Εμίλιο, μετά από ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του στους δρόμους της Πορτογαλίας κατά την διάρκεια των διακοπών του.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “gazzetta dello sport”, περίπου ένα χρόνο αργότερα -και μετά από μια μακρά πορεία ψυχοθεραπείας για να επεξεργαστεί τη θλίψη του- ο 48χρονος Μπάλακ συνδέθηκε με τη Σοφία Σνέιντεραμ, την παιδική φίλη του Εμίλιο.

Και αν στην αρχή, οι δυο τους, κρατούσαν τη σχέση τους μακρυά από τα “φώτα”, τώρα δεν την κρύβουν!

Η Σοφία, 24 ετών ζει στο Μόναχο και έγινε διάσημη σε ηλικία 13 ετών, ως μοντέλο στο Oktoberfest. Κόρη γνωστού ορθοπεδικού, έγινε φίλη με τον Εμίλιο Μπάλακ. Οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση, γι’ αυτό και η κοπέλα είχε γνωρίσει τον πατέρα του Μίκαελ, πριν την τραγωδία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Schneiderhan (@sophia.schneiderhan)

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά. Ήδη τους τελευταίους μήνες δημοσίευσαν φωτογραφίες τους στις Μαλδίβες, ενώ είχαν φωτογραφηθεί μαζί και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εθεάθησαν στο ίδιο τραπέζι στο Oktoberfest.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Schneiderhan (@sophia.schneiderhan)

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η κοπέλα δημοσίευσε ένα status στα social media δηλώνοντας τον έρωτά της στον Μίκαελ, ο οποίος πλέον, μετά από περίπου δύο χρόνια, επιβεβαίωσε τη σχέση.

Ο Μίκαελ Μπάλακ ήταν για πολλά χρόνια σε σχέση με την Σιμόνε Λάμπε, με την οποία απέκτησαν δύο αγόρια. Παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2012, τη χρονιά που ο Γερμανός αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.

 

To άρθρο Ο Μίκαελ Μπάλακ είναι σε σχέση με την 23χρονη Σοφία, παιδική φίλη του γιού του που σκοτώθηκε το 2021 δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 18:58:43

Back to top button