Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι έβρισε χυδαία τον διαιτητή του Ίντερ Μαϊάμι – Σάρλοτ

Έξαλλος ήταν ο Λιονέλ Μέσι με τον διαιτητή του αγώνα Ίντερ Μαϊάμι – Σάρλοτ (1-1), βρίζοντας τον χυδαία, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το γκολ του Λιονέλ Μέσι δεν έφτανε στην Ίντερ Μαϊάμι, για να περάσει από την έδρα της Σάρλοτ, με το σκορ να μένει στο 1-1. Ο Αργεντινός “σταρ” φαίνεται πως είχε νεύρα με τον διαιτητή προς τη λήξη της αναμέτρησης, με τον τηλεοπτικό φακό να πιάνει ένα στιγμιότυπο, κατά το οποίο ο “pulga” τον έβρισε “άσχημα”.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Λουίς Σουάρες, ο Λιονέλ Μέσι θεώρησε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι κι έτσι του τα… έχωσε. Αφού πλησίασε τον ρέφερι αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Αργεντινός του φώναξε ότι δεν σφύριξε σωστά και κατόπιν του είπε: “Είσαι πουτ@@@ς γιος”.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Λιονέλ Μέσι παραμένει πρώτη στην ανατολική περιφέρεια έχοντας 65 βαθμούς σε 31 παιχνίδια, ενώ ακολουθεί η Κολούμπους Κρου με 57 βαθμούς σε 30 αγώνες, έχοντας ήδη μπει στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι έβρισε χυδαία τον διαιτητή του Ίντερ Μαϊάμι – Σάρλοτ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 14:30:37

Back to top button