Έξυπνα Tips

Οι 5 Κανόνες Καθαριότητας που Ακολουθούν στη Γερμανία!… – eportal

Έχετε ακούσει πολλά κατά καιρούς και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τόσες πολλές συμβουλές για το «σωστό καθάρισμα» του σπιτιού που δεν ξέρετε κι εσείς ποια να πρωτοακολουθήσετε.

Δείτε εδώ τους 5 βασικούς κανόνες που ακολουθούν στα νοικοκυριά της Γερμανίας.

Είναι καλύτερο και ευκολότερο να καθαρίζετε νωρίτερα παρά αργότερα Τι σημαίνει αυτό; Μην πάτε για ύπνο το βράδυ αν δεν έχετε πλύνει όλα τα πιάτα και δεν έχετε καθαρίσει τον νεροχύτη σας. Βάλτε τα πιάτα σας στη θέση τους, σκουπίστε τους πάγκους και το πάτωμα και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την επόμενη μέρα με την πιο καθαρή κουζίνα.

Κάντε τα Πλακάκια να Αστράψουν: Δείτε πώς θα το Πετύχετε (VIDEO)

Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι το παν Το μυστικό για πάντα καθαρό πάτωμα βρίσκεται στην καλή ηλεκτρική σκούπα. Είτε έχετε ξύλο στο πάτωμα είτε χαλί είτε οτιδήποτε άλλο, απλά φροντίστε να μείνει η σκόνη μακριά. Μια ιδέα που θα βοηθήσει πολύ είναι απλά να μην περπατάτε μέσα στο σπίτι με τα παπούτσια σας. Βγάζετέ τα στην είσοδο.

Επενδύστε σε μια καλή ηλεκτρική σκούπα.

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε κάτω από το χαλί (και πίσω από το ψυγείο) Όλο το χειμώνα μαζεύεται πολλή σκόνη κάτω από τα χαλιά και οι περισσότεροι δεν σκουπίζουν ποτέ από κάτω. Μάθετε να καθαρίζετε και κάτω από τα χαλιά τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το ίδιο ισχύει και με τον χώρο πίσω από το ψυγείο. Καθαρίζετέ τον κάθε φορά που βάζετε σκούπα.

Δείτε 5 Σημεία που Πρέπει να Καθαρίζετε Μια Φορά το Χρόνο!

κανόνες καθαριότητας

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε και κάτω από το χαλί.

Μερικές φορές πρέπει να πέσετε στα γόνατα για ένα καλό καθάρισμα Μπορεί να υπάρχουν πολλά εργαλεία καθαρισμού αλλά είναι φορές που πρέπει να λερωθείτε εσείς οι ίδιοι για να καθαρίσει κάτι καλά. Ένας επίμονος λεκές στο πάτωμα μπορεί να σας αναγκάσει να γονατίσετε για να τον βγάλετε. Κάντε το.

Η μη τελειότητα είναι φυσιολογική Σε κάθε σπίτι υπάρχει κάποιος χώρος για τον οποίο οι νοικοκύρηδες του σπιτιού δεν είναι περήφανοι. Δεν είναι καθόλου κακό να έχετε και εσείς έναν τέτοιο χώρο ή απλά ένα τέτοιο ντουλάπι ή συρτάρι.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.




Δημοσιεύθηκε 2022-06-06 13:30:10

Back to top button