Ελλάδα

Νέο ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή της

Κρίσιμη παρέμενε έως και το μεσημέρι της Παρασκευής η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Υγεία», ύστερα από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης και ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο.

Με ένα ολιγόλογο ιατρικό ανακοινωθέν, οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν την Παρασκευή ότι «μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, η κατάσταση της κυρίας Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλας) παραμένει σταθερή και κρίσιμη».

Μέχρι ώρας, καμιά από τις ιατρικές ανακοινώσεις που έχουν εκδοθεί δεν αναφέρει το επίπεδο επικοινωνίας της ασθενούς με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά το επεισόδιο ήταν αιμορραγικό, προκαλώντας εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία η οποία προς το παρόν φαίνεται να αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Τα πρώτα 24ωρα σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρούνται καθοριστικά για την εξέλιξη της κατάστασης και την πρόγνωση των ασθενών αλλά και για να αποφασιστούν τα όποια επόμενα θεραπευτικά βήματα.

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου άρχισε να τραγουδάει στο μουσικό αφιέρωμα για τη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυμελούς ορχήστρας.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 13:45:46

Back to top button