Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: “Το θέμα δεν είναι να καταργήσουμε τα φύλα, τις φυλές, τις… |


Συνέντευξη στο ” Harper’s Bazaar” Οκτωβρίου και στην Κατερίνα Ανέστη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην “Αναστασία”, στη σειρά που πρωταγωνίστησε όταν ήταν 21 ετών και την έκανε ευρέως γνωστή στο κοινό.

Έπεσα στην “Αναστασία”” δήλωσε κι ύστερα μίλησε για την κριτική που δέχτηκε εκείνη την εποχή: “Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που έτσι και αλλιώς αρέσκονται και ικανοποιούνται βαθιά, θα έλεγα, να κατακρίνουν, να υποτιμούν, γιατί έτσι νιώθουν. Η κριτική είναι φυσικά καλοδεχούμενη, αλλά πρέπει και αυτή να περνάει από ένα φίλτρο“.

Σε άλλο σημείο, η Μυρτώ Αλικάκη, μητέρα δύο γιων, συζήτησε πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος της μητέρας στην ανατροφή των παιδιών.

Θεωρώ ύψιστη πολιτική πράξη το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας, ότι είναι ένας τρόπος να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Δεν ξέρω τι θα καταφέρω στο τέλος. Το θέμα δεν είναι να καταργήσουμε τα φύλα, τις φυλές, τις κοινωνικές τάξεις. Το θέμα είναι να αγαπηθούμε παρά τις διαφορές μας, όχι να γίνουμε όμοιοι. Στον βαθμό που είναι δυνατό και, κυρίως, με το παράδειγμα της ζωής μου θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά μου προς αυτή την κατεύθυνση” είπε.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μυρτώς Αλικάκη στο www.harpersbazaar.gr


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 15:00:00

Back to top button