Αθλητικά

Κεκλεισμένων των θυρών το Τζένοα – Γιουβέντους μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι της Γένοβας με την Σαμπτόρια

Το “χάος” που επικράτησε μεσοβδόμαδα στη Γένοβα πριν το ντέρμπι Τζένοα – Σαμπντόρια, είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών στο ματς πρωταθλήματος, Τζένοα – Γιουβέντους

Επεισόδια και συμπλοκές οπαδών, σώμα με σώμα σε ολόκληρη τη Γένοβα είχαμε την περασμένη Τετάρτη (25/09/24) στο περιθώριο του τοπικού ντέρμπι, Τζένοα – Σαμπντόρια, για τους “32” του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο απολογισμός των συγκεκριμένων επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός 38 ατόμων, μεταξύ των οποίων αρκετοί αστυνομικοί. Η “πολεμική” αυτή εικόνα τόσο πριν όσο και μετά το “Derby della Lanterna” -όπως ήταν αναμενόμενο- έφερε και τις ανάλογες συνέπειες για τις δυο ομάδες τη Γένοβας.

οι τιμωρίες που δέχθηκαν οι δυο ομάδες, δεν άργησαν να γίνουν γνωστές και να επιβληθούν. Η Serie A πήρε την απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρων το Τζένοα – Γιουβέντους στο “Λουίτζι Φεράρις” το Σάββατο (28.09.2024) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και το Σαμπντόρια – Γιούβε Στάμπια στις 4 Οκτωβρίου (Τζένοα και Σαμπντόρια έχουν κοινή έδρα).

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή απαγορεύει στους οπαδούς και των δύο ομάδων να μετακινηθούν στα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια των Τζένοα και Σαμπντόρια.

To άρθρο Κεκλεισμένων των θυρών το Τζένοα – Γιουβέντους μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι της Γένοβας με την Σαμπτόρια δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 17:44:35

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button