Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης & Αναστασία Παντούση ξανά μαζί μετά το “Κόκκινο Ποτάμι”; |


Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της την Αναστασία Παντούση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Το Ναυάγιο” αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τον ρόλο της αλλά και στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

Η Αναστασία Παντούση δεν δίστασε αρχικά να δώσει μερικά spoiler, λέγοντας αρχικά: “Η Ειρήνη ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης, της πρώην γυναίκας του Ιπποκράτη. Βρίσκει το ημερολόγιο και αυτή η γυναίκα έχει γράψει και τι έχει περάσει μέσα σε αυτό το σπίτι μέχρι να φύγει. Θα τα διαβάσει όλα αυτά η Ειρήνη και πιστεύω ότι λίγο τότε θα ξυπνήσει“.

Και πρόσθεσε: “Θα αποκαλύψω και κάτι άλλο. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της που βλέπει κάποια στιγμή, της το λέει το παιδί ότι ο Ιπποκράτης χτυπάει τον Ορφέα, το παιδί του το ίδιο. Αυτό την Ειρήνη τη σοκάρει πάρα πολύ, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί αυτό η Ειρήνη, οπότε δεν θα φύγει εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί. Νιώθει πλέον ότι και το παιδί του δεν είναι καλά με τον Ιπποκράτη, έχει αρχίσει και αμφιβάλλει“.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε ότι έχει γίνει πρόταση σε εκείνη και στον Ιωάννη Παπαζήση να συνεργαστούν, πρόταση την οποία σκέφτονται.

Θυμίζουμε ότι οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στη σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι” αλλά και στη “ΣτΟργη” του ΣΚΑΪ.

Όταν είχαμε δουλέψει στο “Κόκκινο Ποτάμι” δεν ήμασταν σε αυτό το επίπεδο, οπότε δεν ξέρω να το απαντήσω. Τώρα που μας έγινε μία πρόταση και το σκεφτήκαμε, δεν ξέρουμε ακόμα. Σκεφτόμαστε τις δυσκολίες αλλά η δουλειά είναι δουλειά, βγάζεις το προσωπικό κομμάτι έξω. Μετά στο σπίτι είναι το πρόβλημα” είπε η Αναστασία Παντούση στην Ελένη Μενεγάκη.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-08 15:50:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button