Γυναίκα

Ευτυχία Μελή: «Έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω στην Αμερική για να κυνηγήσω κρυφά το όνειρο μου»

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε με τίποτα να γίνω ηθοποιός, το πάλεψε με νύχια και με δόντια» αποκαλύπτει η Ευτυχία Μελή.

Για την απόφαση να κυνηγήσει στην Αμερική κρυφά το όνειρο της, αλλά και το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που διατηρεί, μίλησε η ηθοποιός Ευτυχία Μελή στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στον Alpha. 

«Εδώ στο καταφύγιο βρίσκομαι πάρα πολλές ώρες. Έχω 125 γάτες, δυστυχώς όμως τώρα τελευταία έγιναν παραπάνω γιατί την Τετάρτη ξεκίνησαν τα σχολεία και την Πέμπτη πετάχτηκαν πάρα πολλά γατάκια στα σκουπίδια» δήλωσε, αρχικά, η ηθοποιός.

«Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να συντηρώ αυτό το καταφύγιο. Χρειάζομαι 10 κιλά τροφή κάθε δύο μέρες. Μετά έχω χειρουργεία, κτηνίατρους, φάρμακα και νοσηλείες».

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε με τίποτα να γίνω ηθοποιός, το πάλεψε με νύχια και με δόντια. Έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω στην Αμερική για να το κυνηγήσω μόνη μου. Δεν μου μιλούσε για χρόνια, υπήρχαν και 10 χρόνια που δεν μου μιλούσαν. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, “μπαμπά τι κάνεις;” του έλεγα, “ζω” μου απαντούσε και μου το έκλεινε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ευτυχία Μελή.

To άρθρο Ευτυχία Μελή: «Έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω στην Αμερική για να κυνηγήσω κρυφά το όνειρο μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 18:42:00

Back to top button