Αθλητικά

Εκκένωση γηπέδου στο Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου μετά από συνθήματα για τα Τέμπη

Μονομαχία από το Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ




Οι διαιτητές του αγώνα Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου στην Elite League του μπάσκετ, ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, μετά από συνθήματα των οπαδών των γηπεδούχων για την τραγωδία των Τεμπών.

Λίγα 24ωρα πριν τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, οι οπαδοί του Ηρακλή εκμεταλλεύτηκαν το παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου για την Elite League, ώστε να δείξουν τη δική τους αντίδραση για όσα έχουν συμβεί μετά το δυστύχημα.

Με συνθήματα όπως «δεν ήτανε ατύχημα ήταν δολοφονία», οι φίλοι του “γηραιού” έδωσαν πολιτική χροιά στην αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, αλλά οι διαιτητές βρέθηκαν… απέναντί τους και έφυγαν για τα αποδυτήρια, ζητώντας από τις αστυνομικές δυνάμεις να αδειάσει το γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στις 28 Φεβρουαρίου αναμένεται να υπάρξουν συγκεντρώσει διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα.


. Νewsit.gr στο F και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας




Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-26 19:35:00

Back to top button