Ελλάδα

Γλυφάδα: «Κάποιος μας έβαλε» λέει η μια από τις δύο δράστιδες – Είναι κόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού

Kόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού είναι η 14χρονη που επιτέθηκε μαζί με δύο άλλα κορίτσια σε συνομήλικη τους στην Γλυφάδα. Η ανήλικη δράστιδα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ξυλοκόπησε την 14χρονη γιατί την «έβαλε κάποιος άλλος».

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κόρη του γιατρού, εκφόβιζε, απειλούσε και χτυπούσε την Αργυρώ από τον περασμένο Μάιο, όταν τα δύο κορίτσια ήταν στο ίδιο Γυμνάσιο της Βούλας με αποτέλεσμα η μαθήτρια να αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που ξυλοκόπησε άγρια την συνομήλική της είναι επιφανής ιατρός αισθητικών επεμβάσεων με εξειδίκευση στην μεσοθεραπεία PRP και την πλαστική χειρουργική στήθους ενώ διατηρεί ιατρεία στην Βούλα, στον Πειραιά, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα Χανιά.

Αναζητείται ο υποκινητής – συντονιστής

Την ίδια ώρα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης υποκινητή-συντονιστή της επίθεσης εναντίον του 14χρονου κοριτσιού καθώς υπάρχουν αναφορές για παρουσία στο σημείο της επίθεσης ενός 18χρονου που φαίνεται σε σχετικά βίντεο να φορά καπέλο και να έχει στο λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης

Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 14χρονη Αργυρώ συνέταξε την έκθεσή του και την απέστειλε στον ανακριτή της υπόθεσης. Προφορικά ενημέρωσε τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι τα τραύματα της 14χρονης είναι απλές σωματικές βλάβες. Φέρει κάποιες εκχυμώσεις και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και ένα θλαστικό τραύμα στη μύτη από την γροθιά της 16χρονης.

Αυτά τα τραύματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν το κακουργηματικό αδίκημα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, και δεν μπορούν να προβούν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να προβούν σε έρευνα επικοινωνιών, μηνυμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, περιμένουν την 16χρονη που φέρεται να πρωταγωνιστεί σε αρχικό στάδιο στον ξυλοδαρμό της 14χρονης Αργυρούς, όπως και τους γονείς της προκειμένου να καταθέσουν, όπως και άλλους μαθητές προκειμένου να λάβουν καταθέσεις από τους ίδιους και τους γονείς τους.

Μέχρι στιγμής, το ανήλικο θύμα, φέρεται να περιγράφει στις αρχές τρία πρόσωπα, τις δύο 14χρονες συμμαθήτριες της και ένα ακόμα 16χρονο κορίτσι. Η μια από τις τρείς ανήλικες, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

«Υπήρξε συνεννόηση μέσω Διαδικτύου, να μαζευτούν άτομα και να παρακολουθήσουν τις βίαιες πράξεις εναντίον της 14χρονης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Μανώλης Γερακιός, περιγράφοντας την δεύτερη επίθεση σε βάρος της ανήλικης.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-27 10:38:56

Back to top button