Γυναίκα

Γιώργος Γεροντιδάκης: Απέφυγε να μιλήσει για την Δανάη Παππά – «Δεν απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου»

Ωστόσο, ο Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να απαντήσει για τις εν λόγω φήμες, σχολιάζοντας μόνο τα επαγγελματικά του.

Αρχικά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε: «Περιφρουρώ την προσωπική μου ζωή με ηρεμία, ψυχραιμία και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Απλά κάνω τη δουλειά μου. Αν έχεις στο πλευρό σου κάποιον άνθρωπο εκτός χώρου που σε καταλαβαίνει και σε αντιλαμβάνεται καλό είναι να έχεις μια σχέση εκτός χώρου. Αν πάλι αυτή τη σχέση την πετύχεις μέσα στη δουλειά ακόμη καλύτερα. Αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους, δεν κάνει η δουλειά τις σχέσεις. Αυτό φτιάχνεται με το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Η δουλειά παίζει βασικό ρόλο, αναγκαστικά».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο. Όπως είπα και πριν, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι, κυκλοφορώ, μιλώ με τον κόσμο. Όποιος θέλει να μου μιλήσει και να έρθει στο θέατρο. Μία φυσιολογική ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά με εμένα», με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντάει: «Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση που θέλετε να κάνουμε για να τη διαψεύσει δεν θα γίνει γιατί δεν θέλουμε».

Ο ηθοποιός συνέχισε: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου», με τον Δημήτρη Πανόπουλο να αναφέρει: «Μα, δεν σε ρώτησα τίποτα».

Τέλος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης κατέληξε, μη θέλοντας να συνεχίσει περαιτέρω για την προσωπική του ζωή: «Το λέω γενικά. Κάνω μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ, με γεμίζει και προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε καλύτερο για εκείνη. Οπότε οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της δουλειάς, το οποίο δεν αφορά κανένα. Επίσης, πρέπει να σταματήσουμε όλοι γενικώς να κάνουμε ένα Big Brother και να βλέπουμε μία ζωή από την κλειδαρότρυπα για να αντέχουμε τις δικές μας δυσκολίες».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 15:45:35

Back to top button