Auto

Αυτή η BMW M3 πρέπει να βγήκε από το GTA 4

Είναι πολλές οι φορές που τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε μέρη του εξωτερικού έχει πάρει το μάτι μας αυτοκίνητα τα οποία δε θυμίζουν σε τίποτα την εργοστασιακή τους μορφή λόγω των πολλών τροποποιήσεων, με τα aftermarket μέρη στο αμάξωμα να έχουν παραμορφώσει το αυτοκίνητο.

Μία τέτοια περίπτωση έχουμε σε αυτήν την BMW M3 (γενιάς Ε36), η οποία μοιάζει σαν να βγήκε από το GTA 4 και μόλις την πάρκαρε ο πρωταγωνιστής, Nico Bellic.



Είχαμε την ατυχία να βιώσουμε αυτό το οπτικό βασανιστήριο, καθώς κάποιος στην Μεγάλη Βρετανία πουλάει τώρα αυτή την παραμορφωμένη M3 έναντι 15.000 λιρών, μέσω του βρετανικού eBay.

Όπως παρατηρείτε, κάθε τι πάνω της είναι custom, με τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά σχεδόν να εκλείπουν. Τα βλέμμα τραβάει για τους λάθος λόγους ο τροποποιημένος εμπρός προφυλακτήρας με το προεξέχον splitter, όπως και το εξόγκωμα στο καπό.

Παρόμοια και ακόμα χειρότερη είναι οι κατάσταση στις πόρτες, όπου οι εσοχές θυμίζουν περισσότερο ράφια, παρά πόρτα αυτοκινήτου. Η παράνοια συνεχίζεται με τα τεράστια και άσχημα μαρσπιέ, ενώ κοιτώντας το πίσω δύσκολα θα αντιληφθείς ότι έχεις μία BMW M3 E36 μπροστά σου.



Τα «νεφρά» στη μάσκα και οι προβολείς είναι τα μοναδικά που προδίδουν το μοντέλο. Αντίθετα με πίσω, όπου η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων είναι εντελώς διαφορετική, όπως και ο προφυλακτήρας και φτερά.

Το ακόμα χειρότερο είναι οι δύο μεγάλες, στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης εξέχουν αυξάνοντας κι άλλο τον κιτς τόνο του αυτοκινήτου.

Η κακή αισθητική συνεχίζεται με τους τροχούς με τη διχρωμία ασημί-πορτοκαλί, με το δεύτερο να κυριαρχεί σε όλο το αμάξωμα. Ευτυχώς, το εσωτερικό έχει έναν τόνο πολυτέλειας με το άσπρο και τις σκουρόχρωμες ραφές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Instagram όπου αναγράφεται η αγγελία αυτής της BMW M3, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε γκαράζ εδώ και 15 χρόνια και «ψάχνει σπίτι». Είναι δεξιοτίμονο και βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία. Μεγάλη απορία μας είναι ποιος θα αγόραζε μία τέτοια M3 E36.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 23:00:26

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button