Auto

Από πάνω κλασική Ford Mustang, από κάτω BMW M3 E92 με V8

Ford Mustang ή BMW M3; Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δύο θρυλικά πισωκίνητα κουπέ, όταν μπορείς να έχεις και τα δύο σε συσκευασία του ενός;

Ακόμα καλύτερα, αναφερόμαστε στην εμφάνιση της κλασικής Ford Mustang, ενώ τα μηχανικά μέρη ανήκουν στην BMW M3. Της γενιάς E92 μάλιστα. Κάπως έτσι σκέφτηκε κάποιος Νοτιοαφρικανός, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και τώρα το ιδιαίτερο όχημα βρίσκεται προς πώληση στο Cape Town

Πώς το έλεγε η παροιμία; Από πάνω σα Mustang, από κάτω σα M3, τι είναι; 

Πρόκειται για μοντέλο του 2008, με την αγγελία να κάνει λόγο για λιγότερα από 4.000 km. Ενδεχομένως να εννοεί ποια απόσταση έχει διανυθεί μετά τη μετατροπή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BMW M3 στο τετράγωνο: Κάποιος ένωσε δύο μαζί

Κάτω από το κλασικό αμάξωμα, κρύβεται μια τυπική E92 M3. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τον ατμοσφαιρικό V8 S65 των 4,0 lt που κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Ως η μόνη γενιά M3 με V8 μοτέρ, η E92 κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και το μυαλό πολλών φανατικών της οδήγησης.

Ford Mustang

Το εθιστικό soundtrack συνδυάζεται με τη σαγηνευτική εμφάνιση της κλασικής Ford Mustang GT500. Το έντονο μπλε χρώμα κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, με υπέροχες λευκές ρίγες και χαρακτηριστικές ζάντες. Αν δεν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μετατροπή, τίποτα στο εξωτερικό δεν θα μαρτυρούσε ότι δεν είναι ένα εργοστασιακό μοντέλο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford Mustang GTD, σε ποια χώρα κοστίζει τα απίστευτα €525.000;

Αντίστοιχη δουλειά έχει γίνει και στην καμπίνα. Κλασικό ταμπλό, νέα όργανα μέτρησης κι ένα ρετρό 3άκτινο τιμόνι με ξύλινη στεφάνη ενισχύουν την βίνταζ ατμόσφαιρα της Mustang.

Ford Mustang

Ωστόσο, το έμπειρο μάτι θα ανιχνεύσει τη M3 από κάτω. Στοιχεία όπως οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού, το τούνελ της μετάδοσης κι ο χαρακτηριστικός λεβιέ του χειροκίνητου κιβωτίου υπενθυμίζουν ότι πρόκειται για BMW.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BMW M3 Touring κοντράρει Audi RS4, καμία επαφή!

Με την τιμή να ξεπερνά τα €93.000 σε τοπικά χρήματα, πρόκειται σαφώς για μια πολύ ακριβή Ε92. Αν περιδιαβείς στις αγγελίες της Νότιας Αφρικής, θα διαπιστώσεις ότι με τόσα χρήματα μπορείς να αγοράσεις μια αυθεντική Mustang του 1969 και μια E92 M3. Αλλά μετά δεν θα τις έχεις συνδυάσει σε μία συσκευασία.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 00:31:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button