Auto

Απολαύστε τον ήχο μίας Porsche 917 από τη θέση του οδηγού (+video)

Η Porsche 917 είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ποθητά και πολύτιμα αγωνιστικά του κόσμου. Με πλούσια ιστορία που συμπεριλαμβάνει δύο σερί νίκες στις 24 ώρες του Le Mans, αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές Porsche στην ιστορία.

Παρά την τεράστια αξία της 917, ορισμένοι ιδιοκτήτες δε φοβούνται να την πάνε στην πίστα, πόσο μάλλον δε στο διαβόητο Nurburgring. Το καλύτερο για το ευρύ κοινό, είναι πως στην τελευταία παρουσία της εκεί, ο οδηγός φορούσε κάμερα και τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το POV από την καλύτερη θέση.



Η συγκεκριμένη αγωνιστική Porsche συντηρείται από μία γερμανική αντιπροσωπεία, την PS Automobile, στην οποία και ανήκει, αφού τη χρησιμοποιεί για επιδείξεις σε επετειακά event.

Η εταιρεία φρόντισε, λοιπόν, να δημοσιοποιήσει το υλικό της κάμερας από τον γύρο που έκανε ο οδηγός με την 917 στο Nurburgring, δίνοντάς μας μία υπέροχη ακουστική γεύση και μία μικρή δόση αδρεναλίνης.

Αν και ο οδηγός δεν κινείται στο όριο με την 917, το θέαμα είναι συναρπαστικό, γιατί το αγωνιστικό δε δείχνει καθόλου τα 50+ χρόνια ύπαρξής του, αντιθέτως εντυπωσιάζει και επιδεικνύει γιατί ήταν ένα μηχανολογικό θαύμα της εποχής.

Ο ήχος του ατμοσφαιρικού επίπεδου 12κύλινδρου είναι πορωτικός και δύσκολα δε θα σε πείσει να φορέσεις ακουστικά πριν τον ακούσεις. Άσχετα που περιορίζεται λόγω του ότι ακούγεται όπως τον λαμβάνει ο οδηγός από το εσωτερικό της 917.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 22:00:21

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button