Αθλητικά

Ίντερ Μαϊάμι – Σάρλοτ 1-1: Ο Μέσι ισοφάρισε το γκολ του Σφιντέρσκι και ο Σουάρες έχασε απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις

Η Σάρλοτ έκοψε βαθμούς από την Ίντερ Μαϊάμι (1-1) με τον Σουάρες να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς στο 102’. Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και ισοφάρισε το τέρμα του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Η Ιντερ Μαϊάμι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Σάρλοτ (1-1), ωστόσο παραμένει επικεφαλής στο MLS. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57′ με γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Λιονέλ Μέσι με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτό ήταν το 15ο γκολ του Λιονέλ Μέσι στη φετινή σεζόν και το τρίτο του τέρμα σε τέσσερα ματς, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο.

Στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ Μαϊάμι άγγιξε το γκολ της νίκης, αλλά ο Λουίς Σουάρες απέτυχε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Αυτή, ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά από ένα σερί πέντε νικών για την ομάδα του Μαϊάμι, που με 19 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες, είναι πρώτη στην κατάταξη με 65 βαθμούς.

To άρθρο Ίντερ Μαϊάμι – Σάρλοτ 1-1: Ο Μέσι ισοφάρισε το γκολ του Σφιντέρσκι και ο Σουάρες έχασε απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-29 11:07:27

Back to top button